Переможець “Холостячки” Еллерт відкрив свою фабрику у Перу: Ксенія Мішина дарма від нього пішла

Відомий український гуморист і ведучий Олександр Еллерт повідомив шанувальникам, що відкрив власну фабрику за кордоном. Які продукти виробляє знаменитість?

Олександр Еллерт здобув особливу популярність після участі в реаліті-проєкті “Холостячка”. Знаменитість боровся за серце Ксенії Мішиної і робив це цілком успішно – врешті-решт шоумен здобув перемогу на шоу. Втім, стосунки зіркової пари тривали не так довго, як могли б. Трішки більше ніж через рік актриса пішла від свого коханого через, за її словами, постійні емоційні гойдалки.

Нині, якщо вірити відкритим даним, зіркові колишні ні з ким не зустрічаються, втім їхнє життя набуло цікавих поворотів і сповнене подій. Так, наприклад, Олександр Еллерт відкрив свою власну фабрику за кордоном. У Перу гуморист вирішив реалізуватись не лише, як ведучий, але і як виробник ароматичних сірників.

Олександр Еллерт відкрив свій власний бізнес
Олександр Еллерт відкрив свій власний бізнес

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповів, що почав продавати сірники свого власного бренду DUUUJE. Звісно, спершу публіка скептично сприйняла рекламу нібито звичайних сірників, тому Еллерт вирішив пояснити, що такого особливого в продукті його виробництва. За словами ведучого, сірники на фабриці виробляються з особливого дерева – Palo Santo, що з іспанської перекладається “священне дерево”.

“Його аромат є протимікробним, противірусним, антисептичним… Його дим сприяє зняттю стресу, створюючи атмосферу спокою, очищення та благополуччя”, – пояснив на своїй сторінці в Інстаграмі відомий український гуморист Олександр Еллерт.

Крім того, додав знаменитість, аби отримати такі властивості від дерева Palo Santo, потрібно вирощувати його близько 15 років – за цей час воно досягає зрілості та стає ароматнішим і насиченішим. Ефірні олії у складі дерева роблять його таким сповненим ароматами. Еллерт також наголосив, що дерева на його фабрику поставляють легальними шляхами, аби зберігати екологічну цінність рослини.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.