Скільки за свою кар’єру заробила Алла Пугачова: Максиму Галкіну не наздогнати 74-річну дружину

Відома російська співачка Алла Пугачова провела на сцені багато років і завоювала статус не лише найвідомішої артистки рідної країни, але й найуспішнішої зірки всього пострадянського простору

Алла Пугачова починала свою кар’єру багато років тому. Знаменитість стала новаторкою свого часу та поселилась у серцях мільйонів людей. На її концерти із задоволенням ходили різні гості – від найпересічніших до найвпливовіших, а її фанатами були і політики, і колеги, і друзі. З часом знаменитість починала все менше виступати, втім її слава аж ніяк не покидала її.

Після офіційного завершення кар’єри знаменитість не покидала сцену. Попри те, що зірка більше не писала нових пісень і не влаштовувала грандіозних концертів, її продовжували запрошувати – на вечірки, корпоративи та різні заходи величезного масштабу. За виступи артистці, звісно, платили буквально шалені гроші.

Раніше у мережі вже повідомляли, скільки артистка просила за один свій виступ. Згідно з даними генерального продюсера компанії, яка влаштовувала концерти різних зірок, Алла Пугачова співала не менш ніж за 350 тисяч доларів. Стандартний виступ зірки тривав близько години. Отже, за 60 хвилин артистка заробляла величезні гроші.

Скільки заробила Алла Пугачова за всю свою кар'єру
Скільки заробила Алла Пугачова за всю свою кар’єру

Свою кар’єру відома російська співачка Алла Пугачова почала 58 років тому. За цей час знаменитість взяла участь у просто неймовірно великій кількості концертів, вечірок, корпоративів, фестивалей та інших заходів. Отже, можна тільки уявити, яких фінансових успіхів Примадонна зуміла досягти за час своєї активної діяльності.

Нагадаємо, що офіційно Алла Пугачова пішла зі сцени 2009 року. Втім, на цьому життєвому етапі її музична діяльність не завершилась, адже вона все ще виступала на різних приватних заходах. Втім, минулого року вона виїхала з росії на тлі цькування за антивоєнну позицію. Пізніше знаменитість оголосила, що весь свій вільний час бажає присвячувати родині, натякнувши, що вже не збирається виходити на сцену ні за яких умов.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.