Дорофєєва показала, як привітала Кацуріна з днем народження і зізналася йому у коханні: З Дантесом було не так

Співачка Надя Дорофєєва публічно привітала свого нового коханого Мішу Кацуріна з днем народження. Артистка поділилася романтичними кадрами з бойфрендом і зізналася йому у коханні.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вже більше року знаходиться у стосунках з ресторатором Михайлом Кацуріним. Саме заради нього Надя покинула свого першого чоловіка Вову Дантеса, з яким  прожила у шлюбі 7 років.

Довгий час співачка не транслювала свої нові стосунки у Мережі, адже люди її активно хейтили за зраду Дантесу з його кращим другом. Та з недавніх пір співачка перестала зважати на критику і тепер регулярно публікує романтичні фото та відео з Кацуріним у своєму Інстаграм-блозі.

20 червня ресторатор Михайло Кацурін святкує день народження. З цієї нагодити Дорофєєва опублікувала пост-привітання у своєму Інстаграм-блозі. Співачка оприлюднила романтичні фото та відео, на якому вона ніжно цілується з іменинником.

Дорофєєва показала, як привітала Кацуріна з днем народження і зізналася йому в коханні
Дорофєєва показала, як привітала Кацуріна з днем народження і зізналася йому в коханні

Я тебе кохаю… зовсім. З Днем Народження, любий

, – написала Дорофєєва.

Користувачі Мережі відразу відреагували на допис Дорофєєвої. Більшість фоловерів продовжують засуджувати співачку, що вона увела чоловіка у своєї подруги та є і ті, кому ця парочка подобається.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Які ви щасливі і красиві”;
  • “Це дуже мило”;
  • “Раніше так подобалася Надя, а після цієї історії, як відрізало. Жінці 33 роки, а вона як підліток виставляє, як со*еться з чоловіком, який колишній її подруги. Огидно.”;
  • “Звісно, дітей скинув на Дашку, а сам собі висить – свобода ,без дітей ,роблю що хочу”;
  • “Передача міняю жінку”;
  • “Так як би мені не шкода було вашу пару з Дантесом, проти кохання не попреш,. Головне, що ти щаслива. З Днем народження чоловіка, який робить тебе щасливою. Вміє кохати.”.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Дантес випустив свою першу пісню з моменту розлучення. Текст він присвятив своїй колишній дружині Дорофєєвій. У пісні Дантес співає, що забув Надю і просить її не дзвонити. А ось у кліпі до цієї пісні Дантес зняв свою нову кохану, яка за іронією долі, є колишньою дружиною того самого Кацуріна. У кліпі закохані пристрасно цілувалися.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.