Тетяна Кравченко зі “Сватів” зовсім змарніла та ошелешила своїм зовнішнім виглядом: життя в росії не склалось

Колись улюблена мільйонами актриса, яка зіграла головну героїню серіалу "Свати", зробила неправильний вибір у житті. Знаменитість неприємно ошелешила своїх фанатів змінами у зовнішності

Тетяна Кравченко, нині відома російська актриса, народилась і виросла в українському Донецьку. Після завершення школи зірка вирішила вступити до московського університету – відтоді знаменитість і залишалась жити та працювати в росії. Нині знаменитість також перебуває на території країни, яка розпочала війну проти України. Втім, справи у Кравченко йдуть не найкращим чином.

Останнім часом у мережі все більше й більше інформації про те, що знаменитість має проблеми з випивкою. За повідомленнями різних медіа та анонімних джерел, Тетяна Кравченко частенько дозволяє собі “пригубити” зайвого. Ба більше, на початку цього року, в січні, актриса навіть зірвала виставу в театрі, просто не з’явившись на події. Тоді публіка почала говорити про те, що в зірки все не так добре, як могло б бути.

Тепер у мережі з’явилась нова інформація щодо стану Тетяни Кравченко. Нещодавно актриса їхала потягом у своїх справах, де її побачили у нетверезому вигляді. Про це розповіли у публікації одного з російських видань. Пасажирка, яка їхала з актрисою одним потягом, повідомила, що та була “дуже погана”, мовляв, вона не могла пересуватись сама, тому її буквально носили на руках.

У мережі розповіли про особисті проблеми актриси Тетяни Кравченко
У мережі розповіли про особисті проблеми актриси Тетяни Кравченко

Крім того, додала пасажирка, яка стала свідком цієї події, вона також побачили відому російську актрису у вбиральні. Знаменитість перебувала поза межами свідомого мислення та забула зачинити двері до туалету. Коментуючи стан Тетяни Кравченко, пасажирка зазначила так: “Побачила її п’яну в дугу”.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни відома російська актриса не висловилась про події, які відбуваються не території її рідної країни. З 2015 року артистці заборонено в’їжджати в Україну, оскільки вона підтримує кремлівський режим.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.