До Євробачення та іменної зірки на Алеї слави додалась ще премія Grammy: Тіна Кароль стане членом журі

Тіна Кароль не встигає дивувати своїх шанувальників. Щойно народна артистка відвідала Папу Римського і подарувала йому щоденник 9-річного хлопчика з Маріуполя, як українців накрила нова сенсація.

Тіна Кароль не встигає дивувати своїх шанувальників. Щойно народна артистка відвідала Папу Римського і подарувала йому щоденник 9-річного хлопчика з Маріуполя, як українців накрила нова сенсація.

Відтепер співачку зарахували до членів журі престижної премії Grammy. При цьому Тіна має право голосу й буде нарівні з колегами обирати переможців. Це станеться наступного року.

Звісно, артистка відразу поділилася радісною новиною з підписниками свого акаунту в Інстаграмі. Кароль зауважила, що для неї це є великою честю, відзначивши:

“Я відчуваю неймовірну честь і вдячність за те, що мене прийняли в музичну сім’ю Grammy  як члена, що голосує”.

Тепер від голосування українки залежатиме, хто зі світових музикантів стане найкращим в кожній із номінацій. Звісно, шанувальники зірки теж не стримували радісних емоцій з цього приводу:

“Тіна – світова музична зірка!”

“Наша гордість ти заслужила найкраще!”

“Тіна нереальна і це знають скрізь”.

“Я в шоці! Ого-го!”

“Тіна Кароль була, є і буде гордістю України!”

“Ви цього варті! Вітаю!”

“Це дуже високий левел”.

“Наша гордість! Ми так тобою пишаємося!”

Так виглядає статуетка Гремі, про яку мріють усі без виключення музиканти

Тіна Кароль – не перша українська зірка, яка стала членом журі музичної премії Grammy, що голосує. 2021 року цю високу місію виконувала скрипалька Ассія Ахат. Претендентів на премію обирають судді, подають кандидатури організаторам. А ті вже вивчають біографічні дані музикантів, чого їм вдалося досягти на музичних теренах і лише тоді доходять до відповідного рішення.

Популярне

Схожі статті

Щось давно не чутно: куди подівся й чим займається зараз екс-тренер “Голосу країни” і кум Горбунова Потап

Репер Потап більше не приховує своє місцезнаходження і регулярно публікує фото з країн Європи та Америки у своєму Інстаграм-блозі. Схоже, повертатися в Україну артист не поспішає.

Можна і запікати, і смажити, все одно буде смачно: тісто для пиріжків як пух. З будь-якою начинкою – шедевр

Приготування пиріжків за цим рецептом не потребує великих зусиль, але результат вас точно порадує. Тісто виходить надзвичайно ніжним і пухким, а пиріжки – смачними та ароматними.

Стакан молока, 3 яйця і варення: щотижня готую цей пуховий пиріг до чаю – мало хто знає цей чудесний рецепт

Пиріг за цим рецептом виходить дуже пухким, ніжним і не сухим. Приготувати його не складно: вам знадобляться найпростіші інгредієнти і трішки часу.