Віктор Павлік забув про річницю весілля з молодою дружиною: як відреагувала на це Катерина Репяхова

Дружина відомого українського співака розповіла, що він забув про їхню річницю. Катерина Репяхова зізналась, як відреагувала на це та чи вирішили вони взагалі святкувати

Відомий український музикант Віктор Павлік був одружений чотири рази. Вперше під вінець знаменитість пішов ще в юності, але стосунки довжиною в життя в артиста не склались ні з однією з трьох колишніх дружин. Нині співак живе та виховує спільного сина з молодою Катериною Репяховою. Зіркова пара гармонійно виглядає разом і постійно зачаровує шанувальників романтичними та дуже милими моментами.

Втім, як і в будь-якій парі, між закоханими трапляються іноді сумні, іноді кумедні непорозуміння. Так, наприклад, у травні в знаменитостей була річниця весілля, але Віктор Павлік дружину не привітав, адже зовсім про це забув. Проте, кохана артиста Катерина Репяхова на свого чоловіка аж ніяк не образилась, адже й вона сама теж забула про сімейне свято.

Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм і додала, що святкувати річницю свого весілля вони з чоловіком вирішили просто в інший день. У своєму блозі Катерина Репяхова показала кадри з побачення з чоловіком і додала, що вони вирішили наздогнати забуте та сходили на побачення в простий будній день.

Катерина Репяхова показала кадри з побачення зі своїм чоловіком Віктором Павліком
Катерина Репяхова показала кадри з побачення зі своїм чоловіком Віктором Павліком

Зіркова пара вирушила до ресторану, який знаходиться на березі Дніпра. Закохані разом смачно повечеряли та милувались заходом сонця. В описі до опублікованих романтичних фотографій відома українська блогерка Катя Репяхова зізналась у великому коханні до свого чоловіка та додала, що буде любити його до скону.

Дружина Віктора Павліка обрала легкий і літній, але водночас дуже красивий образ для походу з чоловіком до ресторану. Катерина Репяхова одягла світлий костюм зі штанами та сорочкою, а доповнила його простими босоніжками та красивою сумочкою. В руках зірка тримала букет, який чимось навіть нагадував весільний.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.