Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала медичну виписку маленького сина: “Передається генетично”

Останнім часом відома українська блогерка приділила багато часу обстеженням здоров'я свого сина. Зірка повідомила про результати останнього такого походу до лікаря

Відомий український музикант Віктор Павлік був офіційно одружений чотири рази. Сьогодні артист живе у щасливому шлюбі зі своєю молодою дружиною Катериною Репяховою. Зіркова пара виховує спільного сина Михайла, станом здоров’я якого його мати останнім часом дуже занепокоєна. Так, довгі обстеження в лікарів почались із того, що хлопчик вже довго не хоче починати говорити.

Катерина Репяхова активно розповідає про всі новини, пов’язані зі здоров’ям свого сина, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно українська блогерка вирішила раз і назавжди відповісти на питання, яке їй, напевне, найчастіше ставлять її підписники – чому маленький Михайло ходить не так, як усі дітки.

Дружина Віктора Павліка розповіла про стан здоров'я свого сина
Дружина Віктора Павліка розповіла про стан здоров’я свого сина

Знаменитість вирішила показати виписку свого сина з медичного закладу та розповіла, що з цього приводу їй сказав фахівець. За словами Катерини Репяхової, лікарі запевняють, що “клишонога ходьба” передається генетично, а в родині зірки всі у дитинстві були клишоногими, втім таку свою особливість переросли. Знаменитість також додала, що певна неохайність її сина не робить його поганим, а навпаки – додає йому родзинки.

Катерина Репяхова зауважила, що всім хлопцям, особливо у віці її сина, притаманна певна риса “хулігана”. Зіркова мама зазначила, що не може сказати напевно, чи переросте Михайло такий період, чи його ходьба назавжди залишиться такою. Хай там як, але вона точно завжди любитиме та підтримуватиме свого сина. Наостанок зірка додала, що вона має сподівання, що її більше не будуть турбувати з цим питанням.

Катерина Репяхова розповіла про діагноз свого сина Михайла
Катерина Репяхова розповіла про діагноз свого сина Михайла

Популярне

Схожі статті

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.