42-річна Лілія Ребрик кинула все та поїхала у відпустку з найдорожчими людьми: “Ковток свіжого повітря”

Українська актриса та телеведуча вирішила залишити робочі питання вдома та вирушити з найважливішими людьми у своєму житті у невеличку відпустку

Відома українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик попри всі випробування та виклики долі продовжує активну професійну діяльність. На шляху знаменитості траплялось різне, втім усі проблеми вона зустріла стійко та вирішила кожну з них. Останнім часом Лілія Ребрик працює над різними проєктами, зокрема волонтерськими, та підтримує українців, які постраждали в результаті повномасштабної війни.

Втім, навіть сталеві, здавалося б, люди іноді мають відпочивати. Саме з такими думками, ймовірно, актриса вирушила на курорт на Заході України. З собою Лілія Ребрик взяла найближчих – дітей і коханого чоловіка Андрія Дикого. Зіркова родина вирушила в Карпати, де винайняла затишний будиночок і взялась до вивчення околиць.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Лілія Ребрик продемонструвала кадри з сімейного відпочинку. Знаменитість показала, як із дітьми вивчає кожен закуток гірського краєвиду. Відома актриса та ведуча разом з чоловіком та їхніми спільними дітьми прогулялись у горах і набрались найкращих емоцій.

Лілія Ребрик показала кадри з відпочинку в горах з найближчими
Лілія Ребрик показала кадри з відпочинку в горах з найближчими

До слова, відома українська артистка прокоментувала відпочинок із рідними в межах своєї країни. Лілія Ребрик зазначила, що проведений разом час дорівнює золоту, а для неї це і взагалі схоже на ковток свіжого повітря. Знаменитість повідомила, що дуже щаслива перебувати поруч зі своєю сім’єю. Втім, емоції Лілії Ребрик були б зрозумілими, навіть якби вона не нагадала про них.

Слід зазначити, що Лілія Ребрик – не єдина українська знаменитість, яка нині відпочиває. Так, наприклад, актриса Ксенія Мішина теж поїхала на курорт. Втім, аби відпочити, зірка виїхала з сином за межі України.

Популярне

Схожі статті

Заливний пиріг із картоплею готую на вечерю або для раптових гостей: швидко, смачно, ситно, ароматно

Вечерю можна приготувати нашвидкуруч, якщо запланувати заливний пиріг із картоплею. тісто дуже швидко готується на кефірі, а місити його руками взагалі не доведеться. При цьому виходить ситно.

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.