Пропозицію не робить: екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала ситуацію в особистому житті

Христина Горняк, хоч вже і не являється дружиною відомого шоумена Володимира Остапчука, досі залишається цікавою для публіки. Нещодавно дівчина відповіла на питання, які цікавили її прихильників.

Христина Горняк – нотаріусиня, блогерка і екс-дружина Володимира Остапчука. Саме заради неї шоумен колись покинув свою першу жінку Олену Войченко, з якою прожив у шлюбі 10 років. Та побудувати щастя на чужому нещасті Горняк не вдалося. Їхній шлюб з Остапчуком не дожив і до другою річниці.

Чому Остапчук та Горняк розлучилися, досі невідомо, адже екс-подружжя це не коментують. Та в Мережі ходять чутки, що шоумен зрадив Христині, адже він почав жити з іншою жінкою ще до того, як вони офіційно розлучилися.

Горняк зізналась, коли саме розлучилась з Остапчуком
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала ситуацію в особистому житті

Варто відзначити, що ще під час шлюбу з Остапчуком Христина почала активно вести свій Інстаграм-блог. Після розлучення з шоуменом, прихильників у дівчини не поменшало, навіть навпаки: аудиторія виросла. Так, зараз за життям Горняк в соціальних мережах спостерігають понад 100 тисяч підписників.

Нещодавно Христина вирішила відповісти на питання, які цікавлять її фоловерів і дати свої життєві, мудрі поради. Так, одна із підписниць дівчини запитала її поради, щодо свого особистого життя. Підписниця розповіла, що довго була у стосунках, та хлопець не робив їй пропозицію. Саме через це дівчина вирішила розірвати ці відносини.

Потрібно було чекати?

, – запитала підписниця у Горняк.

Ну потрібно, чи ні, вирішувати тільки вам! Я б поговорила, напевно, для початку. Просто для когось довго – рік, а для когось – мало п’ять. Ну і ще, штамп в пеаспорті – не основа кохання

, – запевнила Горняк.

 Екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала ситуацію в особистому житті
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала ситуацію в особистому житті

Варто відзначити, що сама Горняк дуже швидко вийшла заміж за Остапчука. Так, шоумен зробив пропозицію руки і серця Христині через пару місяців після розлучення зі своєю дружиною, а ще через 3 місяці вони відгуляли весілля. Та, як показала практика, швидкий шлюб не є запорукою довгих і гармонійних відносин.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.