Оля Полякова публічно натякнула на артистку, яка її дико бісить: “Бісить так, що далі нікуди”

Відома українська співачка Оля Полякова завжди відрізнялась вмінням прямо та без зайвого сорому говорити про речі, які їй не подобаються. Цього разу зірка розповіла про артистку, яка її дратує.

Нещодавно на YouTube-каналі Маші Єфросиніної з’явився новий випуск шоу “Дорослі дівчата”. У дуеті з Олею Поляковою знаменита ведуча обговорила чимало цікавих тем і запитань. Однією з таких тем стало те, що нагадало співачці про артистку, яка її дратує. Під час серії бліцзапитань у Єфросиніної та Полякової поцікавились, як, на їхню думку, варто реагувати, якщо на вулиці до них звертаються “сонечко”, “квіточка” або “пташечка”.

Полякова про артистку, яка її дратує

У відповідь на це запитання відома українська співачка зазначила, що терпіти не може, коли до неї так звертаються. За словами знаменитості, у вітчизняному шоубізнесі є артистка, яка завжди звертається до інших словами “сонечко”. Оля Полякова визнала, що така поведінка її особливо сильно дратує. Співачка не стала називати імені зірки, про яку говорить.

Відома українська співачка Оля Полякова чесно розповіла, що її дратує у вітчизняному шоубізі
Відома українська співачка Оля Полякова чесно розповіла, що її дратує у вітчизняному шоубізі

Гостя нового випуску розважального шоу ведуча Ярослава Кравченко підтримала Олю Полякову та зізналась, що вважає неповагою до співрозмовника називати його подібними словами. На думку знаменитості, така поведінка є знеціненням інших людей.

Оля Полякова завуальовано натякнула на українську співачку, яка її дратує поведінкою
Оля Полякова завуальовано натякнула на українську співачку, яка її дратує поведінкою

До слова, хоча знаменитість не називала імені артистки, яка її дратує, користувачі мережі у коментарях до нового випуску шоу “Дорослі дівчата” спробували відгадати, про кого саме йде мова. Так, на думку підписників каналу Маші Єфросиніної, її подруга Оля Полякова могла говорити або про Настю Каменських, або про Тіну Кароль. Так, дружина Потапа і дійсно часто називає інших людей ласкавими словами. А ось з українською поп-дівою у Полякової особиста неприязнь, саме тому шанувальники й подумали на неї.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.