Ні Кароль, ні Джамала, ні Каменських з нею поруч не стояли: Олена Мозгова назвала найкращу співачку України

Завжди цікаво дізнатися думку відомих фахівців про розвиток сучасної української музики. Одним з таких фахівців вважають відомого продюсера Олену Мозгову.

Олена Мозгова, як відомо, зросла в родині, де музика була невіддільною частиною життя. Вона здобула неоціненний досвід від свого відомого батька, легендарного композитора Миколи Мозгового — української пісенної ікони.

Авторитетна думка

Її родинний фон формував її музичний смак і розвивав в неї непересічні почуття в галузі музики. Безперечно, Олена Мозгова є експертом в цій галузі. Нещодавно пані Олена поділилася своєю думкою про те, хто, на її думку, є найкращою співачкою України. Якщо ви сподівалися почути прізвища відомих та улюблених вами співачок української естради, то ви помилилися. Вибір її неочікуваний і дуже цікавий — це оперна діва Людмила Монастирська.

Оперна діва Людмила Монастирська
Оперна діва Людмила Монастирська

Запідозрити Олену Мозгову у просуванні та піарі своєї протеже в цьому випадку не можливо, оскільки Людмила Монастирська вже дуже відома виконавиця хоча й, на жаль, поки що в доволі вузьких колах українських слухачів, що є прихильниками оперного співу.

Вибір Олени Мозгової підкреслює різноманіття музичного образу країни та підкріплює ідею, що великі таланти не завжди обов’язково представлені в популярному музичному напрямку. Олена Мозгова не приховує, що незадоволена рівнем українського музичного мистецтва, а особливо естрадними виконавцями. Не називаючи конкретні імена, продюсер вигукує:

“Масмаркет … я б сказала, опускає цей рівень до плінтуса. Але це, врешті-решт, вибір самої людини: слухати другосортне лайно, або насолоджуватися високим надбанням світової музичної культури”.

Важливо відзначити, що вибір Олени Мозгової залишається поза стандартами комерційної популярності, що свідчить про її високу планку в оцінці музичних талантів.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.