23-річна дружина Остапчука відповіла, чи спілкується з його дітьми від першого шлюбу: “Не бачу сенсу”

23-річна дружина Остапчука Катя Полтавська заявила, що не бачить сенсу спілкуватися з дітьми шоумена від першого шлюбу. Дівчина назвала умови, за яких вона буде налагоджувати відносини з дітьми.

Володимир Остапчук відомий публіці не лише як український шоумен і телеведучий, а й як чоловік з бурхливим особистим життям. Володимир був одружений двічі і ці два шлюби виявились невдалими. Зараз Остапчук одружений втретє. Третьою обраницею Остапчука стала дівчина, яка молодша від нього на 16 років. Катерині Полтавській 23 і вона за освітою журналістка та за фахом не працює.

Зараз дівчина активно веде свій блог і заробляє на рекламі. Аудиторія у дівчини значно додалася, коли вона почала будувати стосунки з телезіркою.

Остапчук і Полтавська планують стати батьками
Остапчук і Полтавська планують стати батьками

Нещодавно Катя, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука від першого шлюбу. Як відомо, шоумен має двох дітей: доньку, якій 10 років та сина, якому 5. Після початку повномасштабної війни в Україні діти з їхньою мамою Оленою Войченко проживають в Канаді.

Полтавська зізналася, що не підтримує жодного зв’язку з дітьми свого обранця Володимира Остапчука. Дівчина вважає, що поки вони у Канаді, немає жодного сенсу налагоджувати з ними контакт. А от якби вони жили в Україні, то Катя з ними спілкувалася б.

Я поки не бачу в цьому сенсу. У них є мама й тато.

, – зазначила Полтавська.

23-річна дружина Остапчука відповіла, чи спілкується з його дітьми від першого шлюбу
23-річна дружина Остапчука відповіла, чи спілкується з його дітьми від першого шлюбу

Нагадаємо, Володимир Остапчук прожив у шлюбі з перекладачкою Оленою Войченко 10 років. Саме в цьому шлюбі шоумен двічі став батьком. У 2020 році Остапчук покинув Олену заради іншої жінки – нотаріусині Христини Горняк. Цікаво, що Володимир зіграв весілля з Христиною всього за декілька місяців після розлучення з Войченко. Та цей шлюб виявився недовгим. Вони прожили разом 1,5 роки. Після розлучення з Горняк Остапчук відразу знайшов іншу пасію – молоду журналістку Катю Полтавську. Дівчина не приховує, що почала жити з шоуменом вже після першої зустрічі.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.