Припав в обійми іншої: Мурат Налчаджиоглу на тлі чуток про розлучення з Реус знайшов собі нову компанію

На тлі чуток про розлучення з Лілією Реус відомий підприємець Мурат Налчаджиоглу показався у компанії іншої жінки. Хто ця загадкова красуня, з якою проводить час турок?

Мурат Налчаджиоглу здобув в Україні особливу популярність після свого одруження з Ані Лорак. Втім, якщо про колишню дружину знаменитості нині чути на Батьківщині не хочуть, чоловік все ще користується неабиякою популярністю. За життям ексчоловіка артистки уважно спостерігають, а тому пропустити таку важливу деталь, як розваги з іншою жінкою, фанати точно не могли. Розповідаємо та показуємо, що сталось.

Налчаджиоглу побачили з іншою

Останнім часом на Інстаграм-сторінці Мурата Налчаджиоглу можна побачити чимало фотографій з різними жінками. Так, наприклад, тепер чоловік показав, як прогулявся з Валерією Старчеус, яку українці пам’ятають з шоу “Холостяк-10”. Знаменитість зазначив, що вони зі співачкою та блогеркою – хороші друзі. Щоправда, крім дружнього спілкування на кадрах можна було побачити й те, як Налчаджиоглу припав до артистки.

Мурат Налчаджиоглу несподівано показався в компанії незнайомої дівчини
Мурат Налчаджиоглу несподівано показався в компанії незнайомої дівчини

На особистій Інстаграм-сторінці чоловік показав, як вони з подругою провели разом час. Мурат Налчаджиоглу та Валерія Старчеус покатались автівкою по вечірнім столичним дорогам, а також відвідали разом захід у Києві. Зіркові друзі були раді нарешті зустрітись – це було видно з їхніх широких усмішок та яскравого погляду.

У мережі обговорюють ймовірне розлучення Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус
У мережі обговорюють ймовірне розлучення Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус

Варто нагадати, що останнім часом у мережі все частіше обговорюють ймовірне розлучення турецького підприємця з його другою дружиною. Лише на початку цього літа зіркова пара відгуляла шикарне весілля у Конча-Заспі, а тепер вони видалили всі спільні фотографії на своїх сторінках і роз’їхались жити в окремі квартири. Знаменитості воліють не коментувати, що відбувається в їхньому особистому житті.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.