Правду більше не приховати: “вагітний” живіт Наталії Могилевської видно неозброєним оком (ФОТО)

Відома українська співачка Наталія Могилевська неочікувано підігріла чутки про свою таємну вагітність. Що відомо про особисте життя знаменитості на сьогодні?

Наталія Могилевська, відома українська співачка, неочікувано підігріла чутки про своє особисте життя. Знаменитість прогулялась на Осокорках у Києві, де її помітив місцевий блогер. Знаменитість крокувала разом із дитиною, яка, за словами блогера, називала зірку мамою. У мережі почали обговорювати, чи дійсно зірка могла таємно стати мамою. Так, раніше Могилевська натякала на вагітність.

Наталія Могилевська вагітна

Не так давно користувачі мережі помітили, що живіт відомої української артистки дещо округлився. Тоді у коментарях підписники Могилевської почали цікавитись, чи не приховує вона свою вагітність. Говорити конкретно, чи правдиві чутки про її стан, чи це просто вигадки людей, зірка не стала. Натомість на запитання про животик артистка відповіла коротко – вона сіла на дієту та збирається позбутись від круглих форм.

Наталія Могилевська відмовлялась відповідати на чутки про свою вагітність
Наталія Могилевська відмовлялась відповідати на чутки про свою вагітність

Втім, чутки про вагітність були не єдиними. Так, наприклад, влітку цього року знаменитість опублікувала на особистій Інстаграм-сторінці в соціальній мережі Інстаграм допис, в якому зазначила, що прийняла важливе та красиве рішення. У коментарях одразу почали обговорювати ймовірність, що артистка вирішила усиновити дитину. На такі чутки Могилевська також не відповідала. Втім, для її шанувальників це не стало причиною зупинятись обговорювати особисте життя зірки.

Наталія Могилевська могла таємно стати мамою названої або рідної дитини
Наталія Могилевська могла таємно стати мамою названої або рідної дитини

Варто нагадати, що відома українська співачка Наталія Могилевська завжди хотіла стати мамою. Про це зірка неодноразово говорила у різних інтерв’ю та коментарях для преси. Артистка завжди запевняла, що у неї буде багато дітей і щаслива, велика родина. Наразі зірка перебуває у стосунках із чоловіком, тож можливо вона таки наважилась на поповнення в їхній сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.