Потап відповів, чому насправді не повертався з Іспанії після 24 лютого: у нього з Каменських була причина

Відомий український артист Олексій Потапенко чесно розповів про те, чим займався за кордоном після початку повномасштабної війни. Знаменитість пояснив, чому не повертався додому.

Олексій Потапенко після початку повномасштабної війни довгий час залишався далеко за межами рідної країни. Саме через таке рішення знаменитість потрапив у гучний скандал. Додому Потап повернувся лише наприкінці літа, втім навіть це не врятувало його репутацію. Майже через два роки з дня початку повномасштабного вторгнення зірка вітчизняного шоубізнесу вирішив пояснити, що саме робив за кордоном. Артист вперше назвав причину, яка тримала його за межами Україну. Це виявилась професійна діяльність.

Потап розповів, що робив за кордоном

Наразі відомий артист разом зі своєю дружиною Настею Каменських перебуває за кордоном. Співачка в Іспанії презентувала свою нову пісню, а ось її чоловік тільки-но збирається прилетіти у спекотну країну до неї. До цього знаменитість перебував в ОАЕ та, як зізнався нещодавно на особистій Інстаграм-сторінці, там йому вдалось вирішити чимало професійних справ.

Відомий український артист Потап пояснив, що робив за кордоном після початку повномасштабної війни
Відомий український артист Потап пояснив, що робив за кордоном після початку повномасштабної війни

Крім того, пояснив Потап, у Барселоні та Мадриді йому з командою вдалось реалізувати чимало творчих проєктів. Від початку повномасштабної війни, пригадав артист, він зумів зібрати достатньо коштів, аби допомогти українцям і військовослужбовцям – знаменитість розповів, що вже 15 контейнерів для реабілітації дістались лінії фронту в Україні.

Відомий український артист Потап пояснив, що робив за кордоном після початку повномасштабної війни
Відомий український артист Потап пояснив, що робив за кордоном після початку повномасштабної війни

Нагадаємо, що українці продовжують активно засуджувати відомих чоловіків, які під час повномасштабної війни залишаються за межами України. Так, наприклад, до категорії таких артистів належать Влад Яма, популярний хореограф, та Олег Винник, відомий співак. Зіркові чоловіки наразі живуть далеко від рідного дому та не поспішають озвучувати причини, які тримають їх за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.