Олена Кравець оголосила про запуск нового шоу спільно з 20-річною донькою: хто фінансує цей проєкт артистки?

Відома українська актриса Олена Кравець оголосила про старт свого нового шоу. Знаменитість записує подкаст разом зі своєю 20-річною донькою Марією.

Нещодавно відома українська ведуча Олена Кравець повідомила про запуск свого нового шоу в жанрі подкасту. Знаменитість показала у своєму Інстаграм-блозі перші кадри запису шоу, а також розповіла цікаві деталі. Зірка зізналась, яка головна тема її проєкту, а також зізналась – думка започаткувати такий проєкт прийшла їй у голову після довгих розмов із донькою на кухні.

Нове шоу Кравець

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита українська артистка Олена Кравець розповіла про запуск свого нового шоу. Зірка зазначила, разом із донькою Марією буде записувати подкаст “Вдома поговоримо”. За словами Кравець, головною темою їхнього нового проєкту стануть взаємини батьків і дітей – одвічна тема, яку, на думку зірки, розкривають мало.

Відома українська актриса Олена Кравець оголосила про запуск нового проєкту разом із донькою
Відома українська актриса Олена Кравець оголосила про запуск нового проєкту разом із донькою

Про фінансування свого нового проєкту Олена Кравець нічого не говорила, а тому можна зробити висновок, що зірка вкладає власні кошти. Знаменитість повідомила, що нові випуски подкасту будуть виходити на її YouTube-сторінці, а тому можна припускати, що зірка не шукала фінансування зі сторонніх джерел.

Відома українська актриса Олена Кравець оголосила про запуск нового проєкту разом із донькою
Відома українська актриса Олена Кравець оголосила про запуск нового проєкту разом із донькою

Нагадаємо, що не так давно відома українська актриса і ведуча Олена Кравець потрапила у гучний скандал, пов’язаний із її шоу “Тихий вечір”. На сайті Прозорро, де українці можуть стежити за державними коштами, було опубліковано звіт про використання грошей, виділених країною, на знімання розважального проєкту. Спершу виникла плутанина через неправильно вказаний рік – 27,5 мільйона виділили минулого року, а було вказано, ніби цю суму виділяють ще й на наступний рік. Хай там як, але після гучного скандалу Кравець зазначила, що шоу закривається.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.