Ніна Матвієнко берегла цю таємницю 4 роки: що відомо про останні дні життя легенди української музики

Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про останні дні своєї мами Ніни Митрофанівни. Знаменитість зізналась, що вона чотири роки жила з таємницею.

Тоня Матвієнко, відома українська співачка та донька легендарної артистки Ніни Матвієнко, вперше після смерті мами дала інтерв’ю. У коментарі для журналістів видання Viva! знаменитість розповіла про останні дні життя своєї мами, а також вперше поділилась подробицями про її хворобу. Як виявилось, Ніна Матвієнко хворіла останні чотири роки свого життя. Щоправда, сама знаменитість навіть не підозрювала, що з її здоров’ям щось не так.

Чим хворіла Матвієнко

Донька знаменитої артистки в інтерв’ю розповіла про негаразди зі здоров’ям мами. За спогадами Тоні Матвієнко, вона до останнього була бадьорою, вела активний образ життя та ніколи не скаржилась на погане самопочуття. Як з’ясувалось пізніше, у роки, коли зірка продовжувала виступати та співати, у неї прогресувала важка хвороба. Донька Ніни Митрофанівни не стала приховувати, що для всього оточення зірки така новина стала справжнім шоком.

Українська співачка розповіла, чим насправді хворіла Ніна Матвієнко останні роки свого життя
Українська співачка розповіла, чим насправді хворіла Ніна Матвієнко останні роки свого життя

Тоня Матвієнко зазначила, що її мама завжди вела здоровий образ життя, ніколи не палила й не пила, була веселою та енергійною. Втім, страшна хвороба не оминула її – зірка вже не мала шансу боротись, адже захворювання дало про себе знати занадто пізно. Донька Ніни Митрофанівни зазначила, що її мама завжди боялась, що саме ця хвороба забере її життя. Втім, розкривати реальний діагноз вона не стала.

Українська співачка розповіла, чим насправді хворіла Ніна Матвієнко останні роки свого життя
Українська співачка розповіла, чим насправді хворіла Ніна Матвієнко останні роки свого життя

Разом із тим, раніше відома українська співачка Оксана Муха розповідала про спілкування з Ніною Матвієнко незадовго до її смерті. Як пригадує артистка, вона отримала від легендарної музикантки фотографії, де вона була зображена з коротко підстриженим волоссям. Як натякнула Муха, яка і сама зіштовхувалась і зуміла побороти онкологію, саме рак забрав життя Ніни Митрофанівни.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!