“Погладшала нормально”: Настя Каменських зізналась, чому більше не намагається худнути і займатись спортом

Відома українська співачка Настя Каменських висловилась про своє схуднення та заняття спортом. Артистка чесно зізналась, що вона полишає спроби скинути зайву вагу.

Настя Каменських, відома українська співачка, під час знімання нового випуску шоу Євгена Клопотенка “Пекельні Борошна” зізналась, що останнім часом почала набирати вагу. Знаменитість зауважила, що після невдалих спроб позбутись від зайвої ваги вона повернулась до початкової форми. Втім, намагатись худнути далі знаменитість не планує. Про це вона розповідала раніше.

Каменських набрала вагу

У коментарі для свого колеги, кулінара та ведучого Євгена Клопотенка, знаменита українська співачка зазначила, що незадоволена результатами своєї дієти. Про це Настя Каменських розповіла, відповідаючи на цікавість чоловіка про процес її схуднення. Артистка зазначила, що він давно її не бачив, а тому і не помітив, що вона набрала зайві кілограми, від яких так намагалась позбутись. За словами відомої артистки, вона ніяк не може повернутись в ідеальну форму через порушений спортивний режим.

Відома українська співачка Настя Каменських зізналась, що більше не буде намагатись схуднути
Відома українська співачка Настя Каменських зізналась, що більше не буде намагатись схуднути

Знаменитість цього року оголосила про намір схуднути та перетворити свою фігуру на ідеальну. Настя Каменських зазначила, що вона організувала спортивні тренування та почала слідкувати за тим, що їсть. Почала знаменитість худнути завдяки систематичним і постійним заняттям спортом у тренажерній залі та просто на вулиці. Втім, додала артистка, вона припинила турбувати себе питанням, що їй варто й надалі намагатись схуднути.

Відома українська співачка Настя Каменських зізналась, що більше не буде намагатись схуднути
Відома українська співачка Настя Каменських зізналась, що більше не буде намагатись схуднути

Знаменита українська артистка зазначила, що раніше вона б сильно переймалась через те, що не може скинути зайву вагу. Втім, зазначила Настя Каменських, тепер у неї є набагато більші та важливіші турботи, а тому питання переживань щодо свого зовнішнього виду відходять на другий план.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.