“Легенди”: Іво Бобул возз’єднався зі своєю екс-дружиною Сандулесою після гучного розлучення 20 років тому

Відомий український артист Іво Бобул несподівано оголосив про возз'єднання з колишньою дружиною, про яку раніше і чути не хотів. Що відбувається в особистому житті артиста?

Іво Бобул, відомий український співак і музикант, у молодості перебував у шлюбі зі своєю колегою по цеху. Тандем чоловіка та артистки Лілії Сандулеси став справжнім феноменом української музики. Втім, після років разом зіркова пара прийняла рішення розлучитись. Разом зі шлюбом між коханими завершилась і робоча співпраця. Хоча жінка пропонувала чоловікові продовжувати разом виступати, Іво Бобул зізнався, що не може й не хоче.

Бобул повернувся до Сандулеси

Тепер у мережі з’явилась інформація про те, що відомий український артист Іво Бобул готується до возз’єднання зі своєю колишньою дружиною. Щоправда, про романтичні стосунки мови не йде – зіркова пара вийде разом на одну сцену та пригадає минуле, співаючи пісні власної молодості. Крім грандіозного концерту в серці Києва, у “Палаці Україна”, зірковий дует вирушить у великий тур українськими містами.

Відомий український музикант Іво Бобул повернувся до своєї колишньої дружини Сандулеси
Відомий український музикант Іво Бобул повернувся до своєї колишньої дружини Сандулеси

Відповідну інформацію опублікували на офіційному порталі “Музвар”. У пресслужбі організації повідомили, що Іво Бобул та Лілія Сандулеса планують виконати свої найвідоміші хіти, які колись створювали спільно. Українцям розповіли, що вже наступного 2024 року знамениті артисти виступатимуть з великим концертом у Києві, а пізніше – вирушать у тур. Варто зазначити, що на одній сцені Бобул і Сандулеса не виступали протягом більш як 20 років.

Відомий український музикант Іво Бобул повернувся до своєї колишньої дружини Сандулеси
Відомий український музикант Іво Бобул повернувся до своєї колишньої дружини Сандулеси

Нагадаємо, що зіркова пара свого часу познайомилась на роботі. Спочатку Бобул і Сандулеса були колегами, але пізніше, пригадує артистка, вона почала ловити на собі цікаві погляди чоловіка. Врешті, знаменитість дала артистові шанс і вийшла за нього заміж. Втім, поки творчий дует завоював серця мільйонів, їхнє сімейне життя не складалось. Знаменитості розлучились наприкінці 1990-х років.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.