“Стала більш тривожною”: дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як змінилась у шлюбі з шоуменом

Дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука відповіла на запитання, як змінилась після початку стосунків із ним. Полтавська зізналась, що стала іншою.

Катерина Полтавська, відома українська блогерка та дружина Володимира Остапчука, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість не приховує від своїх підписників подробиць власного життя. Так, зірка радо ділиться відповідями чи не на всі запитання, які їй ставлять шанувальники. Нещодавно, наприклад, Катерина Полтавська поміркувала про те, як змінилась у стосунках зі своїм обранцем Володимиром Остапчуком.

Як змінилась Полтавська

Катерина Полтавська не стала замовчувати того факту, що перші серйозні стосунки в її житті неабияк її змінили. Знаменитість визнала, що після початку роману з Володимиром Остапчуком вона багато чого навчилась у нього. За словами обраниці шоумена, вона стала більш комунікабельною та відкритою до публічності. Якщо раніше зірку хвилювала думка інших людей, зараз їй байдуже на те, що про неї можуть подумати.

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська зізналась, як змінилась у стосунках із ним
Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська зізналась, як змінилась у стосунках із ним

Втім, зазначила Катерина Полтавська, за останні декілька років вона здобула не лише хороші якості – в її особистості з’явилось і дещо не дуже хороше. Так, наприклад, знаменитість зізналась, що у неї з’явилась тривожність і погана звичка запізнюватись. Хоча, розповіла Полтавська, раніше такого не було.

Нагадаємо, що відомий український шоумен і ведучий Володимир Остапчук раніше двічі перебував у шлюбі. Після свого другого розлучення з Христиною Горняк знаменитість познайомився з Катериною Полтавською. Між зірками швидко спалахнули почуття, тому вже у жовтні минулого року вони офіційно почали зустрічатись. Зараз, як підозрюють користувачі мережі, зіркова пара вже встигла одружитись.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук почали зустрічатись восени минулого року
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук почали зустрічатись восени минулого року

Щоправда, знаменитості офіційно не оголошували про свій шлюб, хоча неодноразово натякали на те, що вже встигли стати чоловіком і дружиною. Наразі зіркова пара живе разом у Києві та продовжує займатись професійною діяльністю. Полтавська та Остапчук не приховують, що надихають одне одного на нові звершення та цікаві ідеї.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.