23-річна дружина Остапчука бере за вечерю з собою по 1200 грн з кожного: стільки ж коштує прийом у психолога

Катя Полтавська має завдячувати шаленою популярністю своєму шлюбу з шоуменом Володимиром Остапчуком. Молода дружина скористалася нагодою і стала влаштовувати фан-зустрічі.

Щоб поспілкуватися з 23-річною третьою обраницею ведучого за неформальних обставин, слід викласти чималу суму – 1200 грн. На думку блогерки, це зовсім небагато, адже люди рівно стільки ж сплачують за прийом у психолога. А тут такий же релакс, та ще й під музику, з наїдками та закусками.

Катя Полтавська зустрічається з прихильницями за 1200 грн

Одна з підписниць Інстаграм-акаунту Полтавської висловила обурення з приводу подібних розцінок. Адже за цю суму можна втрапити на концерт до Дантеса. А якщо захочеться послухати гумористів Бампера й Суса, то це взагалі обійдеться у 750 гривень. Але щоб за спілкування з Катрусею викладати такі шалені гроші! Дамочка не стримувала себе у лайливих висловах.

Саму організаторку фан-зустрічей подібний закид страшенно розлютив. Полтавська пояснила, що одного разу вони вирішили організувати безплатне побачення, то прийшло стільки людей, що довелося замовляти цілий зал.

Катя Полтавська зустрічається з прихильницями за 1200 грн

А щодо суми, вона йде журналістці не вся, адже меню у київських ресторанах доволі кусливе. Як альтернативу, дружина Остапчука запропонувала відмовитися від алкоголю. Тоді ціна стрімко впаде на третину, склавши 800 гривень.

Кропивничанка Катя ніяк не може втямити, чому має знижувати розцінки. Організація зустрічі передбачає певні витрати. Їй також невтямки, чому вона має виправдовуватися. Адже кожна з її фанаток має вибір – сплатити 1200 грн і поспілкуватися про дівоче або витратити ці гроші на щось інше й не морочити голову організаторці.

Полтавська готова розглянути прохання дівчат, які не здатні сплатити подібну суму, й обговорити знижку. Але попросила не висувати їй претензій у такому суворому тоні, бо вона здатна дати дзеркальну відповідь.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.