У паспорті Остапчук: Христина Горняк пояснила, чому не повертає дівоче прізвище після розлучення з шоуменом

Відома українська блогерка та нотаріусиня Христина Горняк у паспорті й досі Остапчук. Знаменитість зізналась, чому насправді не поспішає змінювати прізвище на дівоче.

Христина Горняк завжди була чесною зі своїми шанувальниками. На особистій Інстаграм-сторінці зірка ніколи не відмовляла підписникам у проханні відповісти на ті чи інші запитання. Знаменитість завжди ділиться подробицями свого життя, а тому і тепер не стала ігнорувати питання про те, чому і досі не змінює прізвище свого колишнього чоловіка у паспорті.

За словами знаменитої блогерки, вона не бачить нічого такого у тому, аби носити прізвище свого чоловіка навіть після їхнього розлучення. Христина Горняк-Остапчук зазначила, що не цурається свого минулого – вона таки перебувала у шлюбі з коханою на той момент людиною, а тому не бачить сенсу так різко реагувати на прості речі. Зірка зазначила, що у майбутньому можливо і змінить прізвище на дівоче, а може візьме ім’я коханого чоловіка.

Христина Горняк пояснила, чому не поспішає змінювати прізвище після розлучення з Остапчуком
Христина Горняк пояснила, чому не поспішає змінювати прізвище після розлучення з Остапчуком

Ба більше, поділилась знаменитість, її мама свого часу також довго носила прізвище її тата. Батьки Христини Горняк розлучились, втім мама знаменитості не змінювала паспорт, аж допоки не зустріла свого нового коханого.

Нагадаємо, що відома українська блогерка Христина Горняк два роки перебувала у стосунках із шоуменом Володимиром Остапчуком. Зіркова пара одружилась 2020 року, втім восени 2022 мережею покотились перші чутки про їхнє ймовірне розлучення. Вже згодом стало відомо, що пара і дійсно більше не разом. Проте, знаменитості вирішили залишити при собі причину розлучення.

Христина Горняк пояснила, чому не поспішає змінювати прізвище після розлучення з Остапчуком
Христина Горняк пояснила, чому не поспішає змінювати прізвище після розлучення з Остапчуком

Зараз у мережі активно обговорюють, що причиною розриву Христини Горняк із її колишнім чоловіком могла стати його подружня зрада. Так, на думку користувачів мережі, Володимир Остапчук “закрутив” роман із новою обраницею Полтавською раніше, ніж завершив стосунки з другою дружиною. Втім, якось зізналась Горняк, вона ніколи не ловила свого чоловіка на зраді.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.