Горова дала рецепти, що приготувати на новорічний стіл: фаршировані яйця та Олів’є не дістануться Каменських

Відома українська продюсерка Ірина Горова показала, який стіл накрила на Святвечір. Знаменитість приготувала багато смаколиків, а донька зірки продемонструвала мамині кулінарні навички.

Ірина Горова, відома українська продюсерка та бізнесвумен, цьогоріч наготувала чимало смачного на святковий стіл. Донька знаменитості Наталія на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала кадри із сімейного застілля. На них можна було побачити, скільки різних смаколиків зіркова мама наготувала для затишних посиденьок. Ірина Горова постаралась, аби порадувати себе та своїх близьких.

Що приготувати на новорічний стіл

Так, на опублікованих на сторінці Наталії Горової кадрах можна було помітити і бутерброди з ікрою, і фаршировані яйця, і Олів’є, і м’ясну нарізку. Знаменитість продемонструвала, що вона – відмінна господиня. Варто зазначити, що продюсерка попри прагнення схуднути у Новому році, вирішила побалувати себе та рідних різноманітними святковими смаколиками.

Відома українська продюсерка поділилась ідеями, що приготувати на новорічний стіл
Відома українська продюсерка поділилась ідеями, що приготувати на новорічний стіл

До слова, зі страв, які відома українська продюсерка поставила на новорічний стіл, Настя Каменських би навряд чи знайшла щось для себе. Річ у тім, що артистка уважно стежить за своїм раціоном – про це вона неодноразово розповідала в інтерв’ю та на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Популярна співачка відмовляється їсти жирне, смажене й такі продукти, як от майонез.

Настя Каменських навряд чи куштувала б те, що приготувала колишня дружина її чоловіка
Настя Каменських навряд чи куштувала б те, що приготувала колишня дружина її чоловіка

Замість продуктів і страв, які теоретично можуть негативно вплинути на фігуру та здоров’я знаменитості, Настя Каменських воліє харчуватись вареним м’ясом, рибою та легкими салатами. Полюбляє зірка багато овочів і фруктів. Останнім часом співачка почала багато займатись спортом і стежити за харчуванням. Зірка розповідала, що планує скинути декілька зайвих кілограмів.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!