Оля Полякова розсмішила публіку чудернацькими танцями з доньками на тлі ялинки: “Аліса – головна зірка”

Українська співачка Оля Полякова викликала фурор у Мережі, опублікувавши відео, де вона танцює з доньками на тлі ялинки. Фоловери були в захваті від молодшої доньки співачки Аліси.

Українська співачка Оля Полякова незвичайним чином привітала українців з Різдвом. Артистка у своєму Інстаграм-блозі опублікувала кумедне відео, на якому вона танцює зі своїми двома доньками на тлі ялинки під веселу музику. Навіть молодша донька співачки Аліса, яка дуже не любить публічність, погодилася знятися у відео. Та в ролику видно, що дівчинка не в захваті від ідеї танцювати на камеру. Аліса танцювала з грізним виразом обличчя, що ще більше повеселило публіку.

Затягнути Алісу в відео було складною задачкою. З Різдвом кохані!

, – підписала ролик Полякова.

Вже в коментарях співачка зізналася, що заплатила Алісі 1000 гривень, щоб вона знялася у відео.

Користувачі Мережі засипали співачку коментарями під відео. Більшість оцінили саме 12-річну Алісу.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Аліска – це окрема особистість. Обожнюю її”;
  • “Вираз обличчя у Аліси – це щось”;
  • “Аліса думає, де вихід з цього дурдому”;
  • “Оля, у Вас чудові дівчатка, гарні та харизматичні”;
  • “Я в захваті !!!
  • Аліса своїм виразом обличчя зробила це відео . Я взагалі подумала що все по сценарію – у кожного своя роль!! Дівчатка — ВИ КРАСУНІ. Зробили настрій “;
  • “По обличчю одразу видно кого заставили танцювати”.

Нагадаємо, Оля Полякова – мама двох доньок: 18-річної Маші і 12-річної Аліси. Старша донька Полякової Маша 1 рік провчилась у Лондоні і повернулася в Україну, де вступила у київську консерваторію. А ось 12-річна Аліса вже 2 роки навчається у Лондоні у так званій школі-інтернаті, де діти одночасно і навчаються і живуть. Полякова зізнається, що її 12-річна донька не хоче жити у Лондоні і мріє повернутися в Україну. Та співачка вирішила, що її молодша донька буде за кордоном, поки в України триває війна.

Популярне

Схожі статті

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.