Настя Каменських розповіла, як бабуся у дитинстві наворожила їй лисого чоловіка: “Доведи, що воно не працює”

Відома українська співачка поділилась спогадами з дитинства. Знаменитість розповіла, як її бабуся багато років тому нагадала їй чоловіка – вона знала, що дівчина вийде за Потапа.

Нещодавно відома українська співачка Настя Каменських поговорила по душах із кулінаром і ресторатором Євгеном Клопотенком. У студії його авторської програми про приготування їжі “Пекельні борошна” зірка розповіла про те, як у дитинстві її бабуся наворожила їй лисого чоловіка. Кумедною розповіддю артистка поділилась із шанувальниками прямо в процесі приготування страви.

Чоловік Каменських

У студії проєкту зірки “МастерШефу” Настя Каменських пригадала, що до п’яти років жила в селі у бабусі. Знаменитість зізналась, що тоді вона просто обожнювала кутю – з невідомих для себе причин. Артистка розповіла, що вона дуже часто просила бабусю приготувати національну страву на основі рису. Коли справа доходила до маку, маленька Каменських брала участь у тому, аби його перетерти.

Українська співачка Настя Каменських пригадала, як бабуся приворожила їй лисого чоловіка
Українська співачка Настя Каменських пригадала, як бабуся приворожила їй лисого чоловіка

Зірка пригадала, що в бабусиній хаті був макогін – за його допомогою вони і перетирали мак. Коли важливий крок у приготуванні куті було завершено, Каменських завжди облизувала його. Бабуся намагалась втримати онуку від цього, перестерігаючи, що у майбутньому в неї буде лисий чоловік. Втім, Настя Каменських не вірила словам бабусі й продовжувала робити своє.

Українська співачка Настя Каменських пригадала, як бабуся приворожила їй лисого чоловіка
Українська співачка Настя Каменських пригадала, як бабуся приворожила їй лисого чоловіка

Вже у дорослому віці знаменитість усвідомила, що її бабуся мала рацію – Настя Каменських і дійсно тепер має лисого чоловіка. Зірка українського шоубізу посміялась у студії Євгена Клопотенка з того, наскільки непередбачуване життя.

“І доведи, що воно не працює”, – сказав кулінар у відповідь на розповідь гості.

Відома українська співачка посміялась у відповідь та зізналась, що на такий поворот долі не чекала.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.