“Колишній” Ксенії Мішиної вперше стане батьком: хореограф Женя Кот повідомив, що його дружина вагітна

Відомий український хореограф і танцівник Євген Кот повідомив чудові новини. У зіркові родині скоро стане на одного члена більше – його дружина вагітна.

Євген Кот, відомий український хореограф і друг Ксенії Мішиної, чекає на первістка. Знаменитість повідомив про те, що його дружина вагітна. Наталія Татаринцева наразі перебуває у цікавому стані – вона чекає на дитину, про яку вони з чоловіком так мріяли. Про це стало відомо незадовго після Різдва. Женя Кот вирішив потішити своїх шанувальників радісними звістками.

Євген Кот стане батьком

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Женя Кот повідомив, що скоро вони з дружиною вперше стануть батьками. Знаменитість подякував кожному шанувальнику, який знав про їхню з коханою мрію народити дитину та бажав здійснення цього заповітного бажання. Додатковими деталями, як от терміни вагітності, знаменитість озвучувати не став. До слова, раніше дружина Жені Кота зізнавалась, що в них не виходило стати батьками через її спортивні травми у минулому.

Євген Кот повідомив про те, що скоро стане батьком – його дружина вагітна
Євген Кот повідомив про те, що скоро стане батьком – його дружина вагітна

Нагадаємо, що відомий український танцівник і хореограф Євген Кот давно знайомий з актрисою Ксенією Мішиною. Знаменитості дружать протягом декількох років, а раніше чоловік навіть підтримував свою колегу та подругу в проєкті “Холостячка”. Саме з ним актриса станцювала перший танець, коли щойно прийшла на реаліті-шоу шукати своє щастя.

Друг Ксенії Мішиної Євген Кот готується стати батьком
Друг Ксенії Мішиної Євген Кот готується стати батьком

Варто зазначити, що разом зіркові друзі навіть брали участь у шоу “Україна має талант”. Тоді Євген Кот чесно зізнався дружині, що відчуває, ніби у нього і Мішиної може бути роман – так сильно вона йому сподобалась. Врешті, знаменитості поцілувались прямо на паркеті, але далі справа не зайшла – так говорить і танцівник, і актриса.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.