Жовто-блакитні торт, костюм аніматора та мамин піджак: Катерина Бужинська зустріла 7-річчя своїх близнят

Катерина Бужинська влаштувала з нагоди 7-річчя своїх близнят справжнє домашнє шоу, запросивши аніматорів. За випадковим збігом Міньйон Стюарт був у жовто-блакитному прикиді.

Сім років тому в родині Катерини Бужинської та Дімітра Стойчева народилися близнята. Відтоді у день народження Катрусі та Дмитрика батьки влаштовують веселе свято. Цьогоріч все довкола було витримане у жовто-блакитних тонах.

Мама іменинників сама вбралася у жовто-блакитний піджак. Ще й торт у такій же гамі замовила. Кондитерський виріб розділено на дві половини – жовту й блакитну. На дівочій знаходиться лялька Мальвіна, виготовлена, з крему, а на хлопчачій – фігурка мультяшного героя Міньйона Стюарта.

Близнята Катерини Бужинської відзначили 7-річчя

Як бачимо, батьки врахували уподобання своєї малечі. Катруся й сама вбралася у костюм улюбленої героїні, перетворившись на Мальвіну з блакитним волоссям. А Дмитрик, певно, настільки обожнює анімаційну стрічку про міньйонів, що навіть аніматор на святі був у костюмі одноокого героя.

На відео, яке співачка виклала в Інстаграм, видно, що дітлахи весело проводять час з аніматорами, розмальовуючи собі обличчя та всім гуртом виконуючи запальних таночків. Мама з татом не можуть натішитися іменинниками, не розуміючи, коли вони встигли так швидко вирости.

Довгий час ходили чутки, що Бужинська вийшла заміж за сина 4-го президента Болгарії. Згодом з’ясувалося, що це неправда. Співачка сама розповіла, що її коханий Дімітр не є президентським сином. Насправді його хрещений тато якийсь час був прем’єр-міністром цієї країни.

Стойчев настільки закохався в українку, що одружився з нею й забрав жити до себе разом із донькою Оленою, яка на той момент ходила до 2 класу. Дівчинка швидко опанувала болгарську мову й адаптувалася до умов життя в іншій країні. Нині їй уже 17 років.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.