Сергій Танчинець із “Без обмежень” дочекався приїзду дітей з Японії: “Забрав жабенят. Везу додому!”

Сергій Танчинець із гурту "Без обмежень" шокував публіку новиною про розлучення після 15 років шлюбу. Тепер у батька виникли проблеми зі спілкуванням з сином і донькою.

Раніше в усіх інтерв’ю фронтмен гурту “Без обмежень” розповідав про кохання до своєї дружини Ганни. Сергій Танчинець завжди наголошував, що благовірна є його музою, і всі ліричні композиції присвячені саме цій жінці. Тим дивніше пролунала заява про розлучення пари й припинення такого міцного шлюбу.

Сергій Танчинець зустрівся з дітьми у Києві

З початком повномасштабної агресії Ганна з дітьми – Анастасією та Лук’яном – перебралася до Токіо. Жінка є перекладачкою з японської мови, тож без проблем знайшла собі роботу.

Звісно, діти подалися в далекі краї з матір’ю. Навесні Танчинець їздив до Японії на гастролі, тож мав можливість поспілкуватися з нащадками. Відтоді минуло більш як пів року. Тепер тато возз’єднався з дітьми знову. Настя з Лук’яном приїхали до Києва, щоб разом із батьком зустріти Новий рік. Пан Сергій радісно зауважив під фото в автівці:

“Забрав жабенят. Везу додому!”

Після розлучення пара, на відміну від більшості колег, не стала привселюдно з’ясовувати стосунків та обмінюватися в мережі звинуваченнями у всіх смертних гріхах. Сергію та Ганні вистачило здорового глузду продовжити спілкування рівно, адже їх поєднує турбота про двох дітей.

Сергій Танчинець зустрівся з дітьми у Києві

На іншій світлині Лук’ян з апетитом ласує київським морозивом. Напевно, залишившись без маминої турботи, вирішив трішки розслабитися. Про любов підлітка до “мойозива” серед підписників Танчинця вже ходять справжні легенди.

Тож фани почали жваво обговорювати солодку пристрасть нащадка музиканта. Деякі пішли ще далі, відзначивши, що синочок є татовою копією. Особливо в Сергія та Лук’яна схожі погляди, дійшли висновку підписники Інсти.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.