Не все так ідеально? Заговорили про розлучення солістки The Hardkiss Юлії Саніної, яка все прокоментувала

Тривала розлука через війну наробила лиха багатьом родинам. Не минула криза й міцне подружжя Юлії Саніної та Валерія Бебка. Чи справді пара зібралася розлучатися?

На родинні стосунки солістки Hardkiss Юлії Саніної та її чоловіка Вала звернув увагу Богдан Беспалов. Любитель попліткувати, який попереджає у своїй передачі, що не відповідає за правдивість своїх слів, сповістив про кризу в стосунках між подружжям. За словами блогера, пара перебуває на межі розлучення, хоча обидва й не хочуть розвалу сім’ї:

“Юлія розуміє, що її стосунки доходять до якогось логічного завершення”.

Якщо вірити Богдану, усі важливі рішення в родині приймає саме чоловік. А Юлія ніколи не сперечається. Так тривало довгий час. Але з часом Саніна набралася досвіду, розвинулася, і в неї виникли власні думки й бажання. Звісно, тепер між ними чимало непорозумінь.

Юлія Саніна розлучається з Валом?

Співачка з продюсером разом із 2009 року. Перші 5 років приховували їх від загалу. За пів року після знайомства Вал освідчився коханій. Та до весілля справа дійшла лише через півтора року. Восени 2015-го вони стали батьками.

Юлія Саніна розлучається з Валом?

Менеджер The Hardkiss прокоментував слова Беспалова. Єгор Кір’янов відзначив, що складні періоди життя трапляються в багатьох родинах. Особливо в наших непростих умовах. Але про розлучення Саніної та Бебка нині не йдеться.

Сама Юлія проігнорувала закиди з боку блогера. Натомість коли брала участь у передачі Євгена Клопотенка “Пекельні борошна”, скаржилася, що дуже важко переживає розлуку з благовірним. Адже вона з сином знаходиться за кордоном, а чоловік залишився в Україні:

“Я помираю, коли ми довго не бачимося. І я відчуваю, що наші стосунки не виграють від цього. Ми залежні трошки одне від одного. І це теж не good”.

Жінкам, які втрапили у подібну ситуацію, зірка порадила знаходити собі заняття до душі, щоб відвернутися від сумних думок.

Популярне

Схожі статті

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!