Оксана Марченко вдруге стала бабусею: дружина сина Богдана народила дитину та показала її перші в житті фото

Скандально відома ведуча Оксана Марченко, яка після початку повномасштабної війни покинула Україну, вдруге стала бабусею. Невістка зірки народила другу дитину.

Напередодні Нового року невістка скандально відомої ведучої, яка колись мала неабияку популярність серед українців, народила дитину. Про це Катерина Марченко повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка не просто розповіла, що стала мамою вдруге, але і показала перші кадри свого новонародженого маля, якого тримає на руках.

Невістка Марченко народила вдруге

На особистій сторінці знаменитої моделі та блогерки в соціальній мережі Інстаграм неочікувано з’явилась нова світлина. У ній вона повідомила про те, що вдруге стала мамою. Катерина Марченко не стала писати довгі дописи або говорити багато зайвих слів, вона лише повідомила – тепер у родині скандальних діячів на одного члена більше. Катерина Марченко навіть наважилась продемонструвати перші світлини свого маляти.

Невістка Оксани Марченко Катерина вдруге народила та показала перші кадри дитини
Невістка Оксани Марченко Катерина вдруге народила та показала перші кадри дитини

Варто зазначити, що знаменитість була небагатослівна. Якщо точніше, то Катерина Марченко взагалі не розповіла нічого про свою вагітність чи пологи. Знаменитість воліє зберігати у таємниці і стать, і вік, і навіть ім’я своєї дитини. Вона також вирішила прикрити обличчя і старшого, і молодшого нащадка зображенням білого серця. Наразі підписникам зірки невідомо нічого.

Дружина сина Оксани Марченко Катерина разом зі своїм старшим сином Віктором
Дружина сина Оксани Марченко Катерина разом зі своїм старшим сином Віктором

Слід також зауважити, що невістка Оксани Марченко Катерина доволі рідко з’являється на своїй “відкритій” сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Деякий час тому знаменитість повідомила, що більше не буде так часто публікуватись там. Натомість вона створила блог, в який додала тільки близьких друзів, колег і родичів. Там Катерина Марченко з’являється частіше.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.