Донька Ольги Мартиновської ошелешила суддю “МастерШеф” повідомленням з табору: “Мам, я стала мамою”

Ольга Мартиновська вирішила позбутися дитини на новорічні свята, відправивши Віру на відпочинок до бабусі. Жінка й не сподівалася, яку несподівану новину отримає від донечки.

Майстриня кулінарії Ольга Мартиновська відвезла доньку Віру до своєї мами на Миколаївщину. Сподівалася, що й сама приїде на Новий рік, та не впоралася зі справами. Напередодні свят суддя “МастерШеф” розповіла в інтерв’ю, що, можливо, зустріне 1 січня 2024 року сама або ж зустрінеться із друзями.

Донька зробила Ольгу Мартиновську бабусею

Останнім часом серце жінки не вільне. Але вона зізналася, що з коханим не домовлялися провести свято разом. Ім’я таємного шанувальника Ольга не називає, широкому загалу світлини з ним не показує.

Сказала лише, що Вірочка, яка звикла бути в центрі уваги, не сприймає маминого вибору. І все це дуже складно. До того ж у коханого теж є сім’я, діти. Допоки мама розв’язувала особисті проблеми, донечка піднесла сюрприз, написавши СМС:

“Мам, я стала мамою”.

Подібна інфа неабияк спантеличила Мартиновську, адже Віруні всього лише 7 рочків. З’ясувалося, що дитина отримала від рідні в подарунок ляльку й ставиться до неї як до своєї дитинки.

Донька зробила Ольгу Мартиновську бабусею

Допоки донечка перебуває на віддалі, матуся вдалася до спогадів про дитинство. Оля залюбки їздила під час канікул до різноманітних таборів. Донечка за рівнем енергії вся пішла в маму. Це тато дівчинки Іван Кобець полюбляв лежати на дивані, а Мартиновській завжди кортіло якогось движу.

Віруня вже в 4 рочки поїхала до тенісного табору в Туреччині. Потім були літні Карпати. Тепер дитина мріє стати на гірські лижі. Мартиновська вирішила здійснити доньчине бажання. Тож відправляє до Австрії не лише Віру, але й своїх батьків та племінницю Варю. Трансфер зі Львова доправить відпочивальників до альпійського табору.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.