“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

За словами джерел, головною причиною, чому ця мрія здається недосяжною, є не лише проблеми з фізичним розвитком першого їхнього спільного малюка, а й вік самого Віктора Павліка – 58 років, який лише на 4 роки молодший за її матір.

Батько, який уже мав не одну дитину від попередніх шлюбів, зіткнувся з викликом — чи готовий він втягнутися в ще один період батьківства, особливо на такому етапі свого життя? Це питання набуває особливого значення, коли врахуєш, що з кожним роком фізичні можливості можуть зменшуватися, а спадкові хвороби не додають оптимізму.

З одного боку, Катя Репяхова, що ділиться своєю мрією про доньку, бачить у цьому новий крок у їхньому щасливому сімейному житті.

Проте, враховуючи вік Віктора, виникають реальні страхи, які можуть викликати ускладнення під час вагітності та народження, а також мати негатив на здоров’я дитини.

Неможливо не враховувати той факт, що вік Віктора Павліка може вплинути на його енергію та фізичні можливості у вихованні новонародженого. Відтак, його небажання стати батьком може бути зрозумілим з цього погляду. Втім, Катерина вважає, що головним у цьому рішенні є тільки її бажання.

На відміну від цього, читачі блогерки все ж таки зауважують, що підтримка та розуміння в такій ситуації є ключовими для партнерів, оскільки це питання, що стосується не лише одного з них, а й має великий вплив на майбутнє сім’ї. Вік та фізичний стан — лише одні з факторів, які враховуються у цьому процесі, але вирішальне слово завжди залишається за сім’єю, яка бере на себе цю відповідальність.

Популярне

Схожі статті

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.