Молода дружина Остапчука розповіла про плани на поповнення в сім’ї: “Любимо чужих, але собі не хочемо”

23-річна дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська зараз активно займається самореалізацією, а на поповнення в сім'ї вона наразі не готова.

Катя Полтавська – третя дружина відомого українського телеведучого та шоумена Володимира Остапчука. Дівчина стала популярною в Мережі саме за рахунок шлюбу з телезіркою. Зараз 23-річна Катя активно веде свій блог в Інстаграм, де не лише публікує свіжі фото та відео, а й показує подробиці особистого життя з володимиром Остапчуком.

Так, нещодавно дівчина вирішила відповісти на питання підписників і розповіла, чи готові вони з Остапчуком завести домашнього улюбленця. Так, Катя зізналася, що поки не готова приділяти багато уваги котику, чи песику, тому тварину вони наразі заводити не планують.

Ми часто не вдома. Та й обидва любимо чужих, але собі не хочемо

, – зізналася Полтавська.

Молода дружина Остапчука розповіла про плани на поповнення в сім'ї
Молода дружина Остапчука розповіла про плани на поповнення в сім’ї

Варто відзначити, що на відміну від домашніх тварин дітей молоде подружжя все ж планують, але дещо пізніше. За словами Каті, вона хоче мінімум двох дітей, та зараз дівчина зосередилася на власній самореалізації і вирішила відкрити власний бізнес. Так, Катерина Полтавська наразі займається відкриттям власної студії масажу та лазерної епіляції. Дівчина не приховує, що зараз її повністю утримує її чоловік і, ймовірно, саме Остапчук профінансував відкриття бізнесу Катею, адже вона не працює та не має стабільного джерела доходів.

Молода дружина Остапчука розповіла про плани на поповнення в сім’ї

До слова, Володимир Остапчук вже має двох дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко: сина Евана і доньку Емілію. Зараз діти шоумена зі своєю матір’ю проживають у Канаді, тож шоумен з ними практично не бачиться. Нова дружина Остапчука також не підтримує зв’язок з дітьми свого чоловіка. За словами Каті, вона не бачить в цьому сенсу, адже діти далеко.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.