Найбільші потрясіння початку січня 2024: Наталія Могилевська стала мамою, а Марія Бурмака втратила брата

Відомі українські зірки з самого початку року вразили шанувальників неочікуваними змінами у своєму житті. Що трапилось із Наталією Могилевською та Марією Бурмакою на початку січня?

Для кожного Новий рік почався по-різному. Розповідаємо, якими були перші дні січня для відомої української артистки Наталії Могилевської та її колеги Марії Бурмаки.

Наталія Могилевська

У новорічну ніч відома українська співачка Наталія Могилевська здивувала багатьох своїх шанувальників. Знаменитість неочікувано повідомила про те, що стала мамою прямо під час повномасштабної війни. Зірка одразу ж попередила, що з поваги до своїх новоспечених доньок вона не буде їх показувати та багато про них розповідати. Втім, деякими подробицями зірка таки поділилась.

Відома співачка у новорічну ніч розповіла про те, що стала мамою під час повномасштабної війни
Відома співачка у новорічну ніч розповіла про те, що стала мамою під час повномасштабної війни

В ефірі “Новорічного Кварталу” знаменита українська артистка розповіла про чудові новини зі свого особистого життя. Наталія Могилевська повідомила, що її доньки – сестри, а також вже називають її “мамою”. Крім того, розповіла артистка і про те, що її коханий чоловік допомагав їй протягом усього процесу усиновлення – він залишався поруч, підтримував.

Марія Бурмака

Рік для відомої артистки почався з важкої ноти. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита українська співачка Марія Бурмака розповіла про втрату у родині. Зірка розповіла, що відійшов у вічність її рідний брат Святослав, який після 24 лютого перебував у лавах української армії. Після поранення він повернувся у тил на лікування, а зрештою залишився вдома, адже психіка чоловіка не витримувала.

Відома артистка несподівано повідомила сумні новини про смерть свого рідного брата
Відома артистка несподівано повідомила сумні новини про смерть свого рідного брата

Молодшого брата Марії Бурмаки не стало вночі 4 січня. Знаменитість повідомила, що її рідна людина відійшла у вічність внаслідок серцевого нападу. За словами співачки, серце її брата просто не витримало навантаження та стресу, який він переживав. Марія Бурмака зізналась, що ніколи не зможе знайти слів, які б описали її стан.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.