Melovin повернувся у 2015 рік: тоді співак носив біляве волосся, щоправда, очі були не однакові

Melovin звик дивувати меловінаторів зміною іміджу. Щойно почався 2024 рік, артист постав перед публікою з білявим волоссям. Це вже не перше перетворення співака на блондина.

Всі, хто уважно стежать за творчістю 26-річного Костянтина Бочарова, пам’ятають, що чорнявим артист був не завжди. Усі перевтілення артиста з блондина на брюнета і навпаки пов’язані з участю в конкурсах.

Для Нацвідбору на “Євробачення 2024”, фінал якого відбудеться 12 січня, Melovin представив композицію Dreamer. На обкладинці конкурсного треку фани побачили кумира з білявим волоссям, чим були неабияк приголомшені.

Melovin перетворився на блондина

Хто пам’ятає перші кроки Кості в шоубізі, той знає, що під час участі в шоу “Х-Фактор” молодик якраз був блондином. Це відбувалося у 2015 році. Дехто з фоловерів співака, побачивши Меловіна-блондина, вдарилися у ностальгійні спогади, адже не забули події тих далеких часів.

Melovin перетворився на блондина

Схоже, Костя все робить тричі. Саме з третьої спроби він потрапив у тренувальний табір “Х-Фактору”, де здобув перемогу в суперфіналі. Тепер утретє мріє втрапити на найпрестижнішу європейську сцену.

Melovin перетворився на блондина

Бочаров тричі брав штурмом “Євробачення”. Цьогоріч співак втрапив у десятку фіналістів, тож має великі шанси потрапити знову на міжнародний пісенний конкурс. Наприкінці 2016 року Melovin під час національного відбору посів третє місце. Того разу Україну дуже невдало представив гурт O.Torvald.

За 2 роки Костянтин таки втрапив на конкурс. У португальському Лісабоні молодик зі скляним оком посів лише 17 місце. Саме перед конкурсом Melovin позбувся білявого волосся, перетворившись на брюнета. Тепер же вчинив навпаки. Можливо, це знак на краще.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.