Всі чоловіки Наталії Могилевської: від нездійсненного шлюбу до повноцінної родини з двома дітьми

Вона світиться від щастя, оголошуючи, що стала мамою. І це не просто новина про радість материнства – це про те, як життя може змінитися, перетворюючи власний погляд на сімейне щастя та кохання.

Останнім часом ім’я Наталії Могилевської стало синонімом щастя та радісних подій. Співачка, яка раніше довго тримала своє особисте життя в таємниці, вирішила поділитися своєю неймовірною історією — від шлюбу за розрахунком до створення щасливої сім’ї та материнства.

Тривалий шлях до щастя

Якщо не враховувати відомі романи співачки з музичним продюсером Олександром Ягольником та хореографом Владом Ямою, то виявляється, що Могилевська була в офіційному шлюбі лише один раз, і власних дітей у неї ніколи не було. То був, вірогідно, такий собі штучний бізнес-проєкт з підприємцем Дмитром Чалим. Подружжя прожило разом рік, а потім без претензій розлучилось.

Були у Наталії й серйозні стосунки з бізнесменом Єгором Долініним, які тривали майже 5 років. Наталія намагалася створити сім’ю і навіть вважала, що саме цій цивільний її шлюб є справжнім. Від шлюбу з першою дружиною у Єгора було 3 доньки: Василіса, Варвара і Вероніка. Наталії хотілося стати ближчої до рідних доньок коханого, якого співачка називала “дуже відповідальним батьком”. Дівчата також прив’язалися до жінки, але все ж таки повноцінної родини не вийшло…

Наталія Могилевська з офіційним та цивільним чоловіками

Чому Наталія Могилевська раніше проживала бездітне життя? Вона вважає, що до цього просто ще не знайшла того, хто дійсно заслуговував стати батьком її дітей. Проте, порівняно нещодавно, життя призначило їй зустріч із чоловіком, який став невіддільною частиною її історії щастя. Саме з ним, з Валентином, на тлі сумних подій в країні, Могилевська вирішила зробити важливий крок у своєму житті — вона стала мамою для двох сестричок, яких удочерила разом з коханим.

Співачка оберігає його від зайвої уваги широкого загалу, а також захищає обличчя своїх доньок. Вона пояснює це тим, що хоча її життя частково стало відкритим для громадськості, її сім’я залишається приватною сферою, що потребує особливого захисту.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.