Має сина, працює моделлю і фанатка пластики: що відомо про чергову пасію ексчоловіка Лорак Налчаджиоглу

Відомий український бізнесмен Турецького походження Мурат Налчаджиоглу представив публіці свою нову кохану, з якою зустрів новий рік у Дубаї.

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу кілька місяців назад розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус, з якою прожив у шлюбі всього 4 місяці. І хоча колишнє подружжя не називають причину свого розставання, та близьке коло Мурата розсекретило інформацію, що чоловік зрадив Лілії. Варто відзначити, що і перший шлюб бізнесмена зі співачкою Ані Лорак завершився по тій же причині: Налчаджиоглу регулярно зраджував артистці.

Вже через кілька місяців після розлучення з Лілією Реус Мурат Налчаджиоглу представив публіці свою нову пасію. Нею виявилася модель та починаюча співачка Анастасія Фоксі. Очевидно, що Мурат має стосунки з цією жінкою вже не один місяць, адже він вже встиг з нею познайомити свою доньку від першого шлюбу з Лорак і разом з нею зустрічав Новий рік у Дубаї.

Мурат Налчаджиоглу розсекретив відносини з українською моделлю
Мурат Налчаджиоглу розсекретив відносини з українською моделлю

Любовні фото та відео новоспечена парочка активно публікує у своїх соціальних мережах.

Що відомо про нову кохану Мурата Налчаджиоглу

Анастасія Фоксі – сценічне ім’я нової коханої Налчаджиоглу. Дівчина пробує себе у різних сферах і намагається пробитися в український шоу-бізнес. Так, відомо, що ще рік назад дівчина вела шоу на телеканалі Fashion TV. Зараз Анастасія пробує себе у іншій сфері і навіть випустила одну пісню. Також відомо, що кохана Мурата Налчаджиоглу займається моделінгом.

Мурат Налчаджиоглу розсекретив відносини з українською моделлю
Мурат Налчаджиоглу розсекретив відносини з українською моделлю

Варто відзначити, що у Анастасії є син від попередніх стосунків.

Переглядаючи Інстаграм-профіль коханої Мурата важко не помітити, що дівчина публікує досить відверті фото. Крім того, вона має дуже штучну зовнішність. Неозброєним оком видно, що дівчина збільшила бюст, зробила ринопластику та збільшила губи. Очевидно, що це не єдині хірургічні втручання, які робила Анастасія.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.