Христина Остапчук озвучила список документів для наступних чоловіків: мінімум 5 довідок і не лише від лікаря

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк заявила, що тепер буде більш обачно відноситися до вибору чоловіків і просити у них мінімум 5 довідок.

Христина Горняк – друга колишня дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука. Саме заради неї шоумен покинув свою першу дружину Олену Войченко, з якою був у шлюбі 10 років. Та стосунки їхні стосунки закінчилися так же швидко, як і розпочались. Остапчук і Горняк розлучилися через 1,5 роки після весілля.

Горняк про другий шлюб з Остапчуком
Володимир Остапчук з другою дружиною Христиною Горняк

Зараз Христина Горняк живе на 2 країни і багато подорожує. Серце нотаріусині наразі вільне. Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі зізналася, що вона дуже обачно відноситься до нових знайомств з чоловіками. За словами Христини, у сучасних реаліях при знайомстві з чоловіком, від нього потрібно вимагати кілька довідок, які будуть вказувати на джерело його доходів, несудимість та інше.

А що тепер, в цих реаліях, коли знайомишся з хлопцем, треба просити довідку не тільки від лікаря, що чистий, а ще довідку про походження коштів, про несудимість, про те, чим займається його бізнес і тд. А ще покласти руку при цьому на біблію, щоб сказав правду.. От часи пішли.. Може краще і одною бути

, – розмірковує Горняк.

Христина Остапчук озвучила список документів для наступних чоловіків
Христина Остапчук озвучила список документів для наступних чоловіків

Варто відзначити, що поки Христина Горняк розмірковує про те, які критерії повинен мати її наступний хлопець, її ексчоловік Володимир Остапчук вже встиг одружитися втретє. Обраницею шоумена стала молодша на 16 років журналістка Катерина Полтавська. Дівчина не приховує, що почала жити з Остапчуком вже після другої зустрічі з ним, а вже через кілька місяців після знайомства вони одружилися.

Катерина Полтавська відповіла хейтерам Могилевської
Володимир Остапчук з третьою дружиною Катериною Полтавською

Варто відзначити, що Остапчук і Горняк так і не назвали причину свого розлучення. Та в Мережі подейкують, що шоумен вскочив у гречку, як і в першому своєму шлюбі. З огляду на те, що нова кохана у Володимира з’явилася ще до того, як він офіційно розлучився з Горняк, ці припущення цілком можуть виявитися правдивими.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.