Санта Дімопулос зізналася, чому син поїхав не на Балі з нею, а в Україну до батька Андрія Джеджули: “О ні”

Відома українська співачка та блогерка Санта Дімопулос висловилась про свого сина, який нині живе з рідним батьком Андрієм Джеджулою. Зірка назвала причину.

Санта Дімопулос, відома українська співачка та блогерка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поспілкувалась зі своїми підписниками. Знаменитість відповіла на запитання, які цікавили їх найбільше. Так, наприклад, одним із таких питань було, як артистка відпустила свого старшого сина до його рідного батька Андрія Джеджули, який наразі живе в Україні. Санта Дімопулос визнала, що вона пропонувала йому полетіти з нею та вітчимом і сестрою полетіти на Балі, але він обрав Київ.

На своїй Інстаграм-сторінці Санта Дімопулос у відповідь на запитання про те, чи не переживає через перебування свого сина в Україні, зазначила, що не могла не відпустити дитину у Київ. За словами артистки, вона поважає вибір свого сина, адже він – доросла людина, яка має право робити те, чого йому хочеться. Дімопулос поділилась, що її син захотів побачити рідних і побувати на Батьківщині, а тому вона допомогла йому повернутись до рідного Києва.

Дімопулос розповіла про причини, чому її старший син живе зі своїм рідним батьком Джеджулою
Дімопулос розповіла про причини, чому її старший син живе зі своїм рідним батьком Джеджулою

Втім, зірка не стала приховувати, що вона була не у захваті від ідеї свого сина поїхати додому. Разом із тим, доповнила артистка, вона відчувала, що з її сином все буде добре. Хоча Санта Дімопулос не спала, коли у столиці лунали сирени, вона залишилась рада за свого сина та емоції, які йому вдалось отримати. Для юнака було важливо побачити рідну країну вперше за майже два роки.

Дімопулос розповіла про причини, чому її старший син живе зі своїм рідним батьком Джеджулою
Дімопулос розповіла про причини, чому її старший син живе зі своїм рідним батьком Джеджулою

Нагадаємо, що відома українська співачка Санта Дімопулос наразі перебуває у шлюбі з бізнесменом Ігорем Кучеренком. Зіркова пара виховує спільну доньку Софію, яка народилась чотири роки тому. З початку повномасштабної війни знаменитість разом із сім’єю живе за кордоном і додому повертатись найближчим часом не планує.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.