Старша донька Євгена Кошового відсвяткувала 16-й день народження: як зараз виглядає і чим займається Варвара

15 січня старша донька відомого українського коміка Євгена Кошового відсвяткувала свій 16-й день народження. Як зараз виглядає і чим займається Варвара – далі у матеріалі.

Варвара Кошова – старша донька відомого українського коміка, шоумена і зірки “Кварталу” Євгена Кошового. Не дивлячись на свій юний вік, дівчина добре відома українській публіці, адже вже неодноразово з’являлася на телеекранах. Так, Варя з дитинства прагне до медійності і популярності і, варто відзначити, що дівчина має до цього хист. Свої акторські здібності Варвара встигла проявити на кількох українських телешоу. Донька Кошового брала участь у програмі “Розсміши коміка. Діти”, “Ліга сміху” і навіть отримала роль у серіалі “Батько рулить”. Дівчина впевнено тримається перед телекамерами і має харизму та акторський талант. Крім того, Варвара гарно співає. Дівчина брала участь у вокальному шоу “Голос країни” і хоч їй не вдалося здобути там перемогу та Варя дійшла до фіналу.

Донька Кошового брала участь у проєкті Голос країни

Зараз варварі Кошовій 16 років. Останні роки дівчина не з’являється на телеекранах і вже не ходить по різноманітних кастингах, щоб потрапити “у телевізор”. Дівчинка подорослішала і помітно змінилася. З милого янголятка Варя перетворилася у справжню бунтівницю. Дівчина любить яскравий макіяж, має пірсинг, а також любить експериментувати з кольором волосся та зачісками.

Як сьогодні виглядає донька Євгена Кошового Варвара
Старша донька Євгена Кошового відсвяткувала 16-й день народження

Сам Євген Кошовий у недавньому інтерв’ю зізнався, що Варвара має дуже складний характер і йому важко знайти спільну мову з доньками.

Варто відзначити, що у свої 16 років Варвара має модельні параметри і яскраву зовнішність і сміливо цим користується. Як відомо, зараз дівчина пробує себе у моделінгу.

Старша донька Євгена Кошового відсвяткувала 16-й день народження

Нагадаємо, Євген Кошовий вже 17 років знаходиться у шлюбі з жінкою на ім’я Ксенія. Вони мають двох спільних доньок: 16-річну Варвару і 9-річну Серафиму.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.