Новий чоловік-іноземець Ані Лорак показав, які обіди для нього готує співачка: “Смачно, корисно і красиво”

Іспанський коханий співачки Ані Лорак Ісаак Віджраку похизувався обідом від зірки. Артистка постаралася і приготувала чоловіку збалансований прийом їжі.

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу у 2019 році співачка Ані Лорак довгий час була самотньою. Та у 2023 році артистка представила публіці свого нового коханого, якого, як вона запевняє, покохала всім серцем. Чоловіка звати Ісаак Віджраку і він іспанець. Ісаак не бізнесмен і не багатій, а звичайни тренер з йоги та медитації. Він має двох дітей: дорослу доньку і 3-річного сина.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата
Як виглядає новий коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку 

Лорак і Віджраку ще не з’їхалися і більшість часу живуть окремо. Та закохані часто приїжджають в гості один до одного і їздять разом відпочивати. Варто відзначити, що і Лорак і Ісаак активно транслюють свої відносини у соціальних мережах і зі сторони вони дійсно здаються щасливою парою.

Нещодавно іспанський коханий Ані Лорак у своєму Інстаграм-блозі похизувався обідом, який йому приготувала співачка. І хоча страва була досить простою, Іссак виразив своє захоплення кулінарним навичкам Лорак.

Так, для свого коханого артистка запекла курячі гомілки, підсмажила батат і нарізала огірок та помідори.

Абсолютно смачно, корисно і красиво. Твій голос неймовірний, але готуєш ти – Боже мій!

, – написав Ісаак Віджраку.

До слова, не так давно Ані Лорак зізналася, що саме з Ісааком вперше відчула, як це бути коханою жінкою і мати гарні, нетоксичні стосунки. Як відомо, особисте життя співачки завжди складалося не найкращим чином. Так, ще в юності вона мала відносини зі своїм продюсером Юрієм Фальосою, який був набагато старший від неї і користувався співачкою. Пізніше Лорак вийшла заміж за турка Мурата та він зраджував їй у шлюбі, що і призвело до розлучення. Та зараз, здається, співачка дійсно знайшла своє щастя.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.