Гордість країни: Юрій Горбунов, Дзідзьо, Пономарьов і Позитив зібрали більше 5 млн гривень ось на що

Шоумен Юрій Горбунов та відомі співаки Дзідзьо, Олександр Пономарьов і Позитив взяли участь у благодійному заході та зібрали рекордних 5 148 500 гривень.

Знаменитості українського шоу-бізнесу приєднались до благодійного аукціону на підтримку ЗСУ. Захід пройшов за участю шоумена Юрія Горбунова та відомих співаків Михайла Хоми (Дзідзьо), Олександра Пономарьова і Олексія Завгороднього (Позитив).

Вечір благодійності відбувся за ініціативою Сергія Гамалія. Ведучий Юрій Горбунов особисто поділився деталями заходу на своїй сторінці в Instagram. Він розповів, що аукціон успішно зібрав рекордну суму в розмірі 5 148 500 гривень, призначених для придбання 7 автівок, які будуть передані в розпорядження спецпідрозділу “Альфа” та 13 Окремого десантно-штурмового батальйону 95 ОДШБ р.

Також Юрій Горбунов показав підписникам кілька фотографій та відео з аукціону. На знімках можна побачити учасників благодійної справи, які зробили важливий внесок.

Основною метою заходу було зібрати коштів на безпілотники українського виробництва, зокрема для потреб спецпідрозділу “Альфа” СБУ.

У своїй публікації ведучий висловив подяку всім бізнесменам, які приєдналися до благодійної ініціативи та допомогли зібрати велику суму.

“Уклін всім бізнесменам, хто долучився до донатів на таку фантастичну суму і артистам, які відгукнулися на запрошення! Далі буде! Невпинно продовжуємо! Слава Україні!”, – підкреслив артист.

Юрій Горбунов, Дзідзьо, Пономарьов і Позитив зібрали більше 5 млн гривень
Юрій Горбунов, Дзідзьо, Пономарьов і Позитив зібрали більше 5 млн гривень

До слова, на сьогодні українські знаменитості нерідко проводять благодійні збори коштів для підтримки наших героїв, а також для допомоги постраждалим від російського вторгнення. Такі благодійні вечори проходять не лише в різних містах України, але й закордоном.

Підписники Горбунова висловлюють вдячність у коментарях під дописом за активну допомогу країні в складний час.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.