18-річна донька Полякової Маша неочікувано показала себе вагітною і вразила заявою: “Жінка мільярдера”

18-річна донька Олі Полякової Маша вразила публіку, показавши себе вагітною. За допомогою спеціального ефекту у соціальних мережах дівчина "приміряла" вагітний живіт.

Маша Полякова – старша донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчина з дитинства прагне до медійності і популярності і вже відома публіці не менше ніж її зіркова мама. Маша успадкувала від Полякової не лише зовнішність, а й талант. Дівчина грає на музичних інструментах, співає і навіть має свій власний гурт, з яким вже дає свої перші концерти.

18-річна донька Полякової Маша вразила незнанням правопису української мови
18-річна донька Полякової Маша неочікувано показала себе вагітною

Крім того, Маша активно веде соціальні мережі, де показує подробиці свого особистого життя. Так, у Інстаграм-блозі за життям доньки Полякової стежать понад 170 тисяч підписників, а ось в іншій соціальній мережі Тік-Ток, де Маша публікує розважальні відео, за нею спостерігають 360 тисяч фоловерів.

Саме там нещодавно Маша Полякова опублікувала відео, в якому, використавши спеціальний ефект, “приміряла” вагітний живіт.

18-річна донька Полякової Маша неочікувано показала себе вагітною
18-річна донька Полякової Маша неочікувано показала себе вагітною

Цікаво, а як би я виглядала вагітною? Ну це жінка мільярдера

, – прокоментувала свій вигляд Маша.

Варто відзначити, що в реальному житті донька Полякової не поспішає виходити заміж та народжувати дітей. Дівчина запевняє, що спочатку хоче отримати світу, реалізуватися як співачка, а вже потім, ближче до 30 років, задумуватися про сім’ю та дітей. Зіркова мама повністю підтримує Машу у її поглядах на життя. Оля Полякова запевняє, що наразі не готова стати бабусею. Крім того жінка зазначає, що виходити заміж раніше 25 років вона вважає нерозумним.

Нагадаємо, Маша Полякова після закінчення школи вступила у Лондонський ВНЗ, де вивчала музику. Та, провчившись там всього рік, дівчина покинула заклад і повернулася в Україну. У Києві дівчина вступила у філармонію і паралельно подала документи на навчання у найпрестижнішому навчальному закладі США – каліфорнійському університеті Берклі.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.