Дівчина Тараса Цимбалюка показала те, що раніше бачив лише він: Готочкіна продемонструвала лук у Домінікані

Дівчина Тараса Цимбалюка хоч і багато працює, не відмовляє собі у відпочинку. Цього разу почала постити світлини з відпочинку в Домінікані. Щоправда, коханого поряд ніде не видно.

З початком повномасштабної агресії Світлана Готочкіна більшість часу проводить у Варшаві. Через це дуже сумує за Тарасом Цимбалюком. Та рестораторку також можна побачити і в інших куточках світу. І це не лише Західна Європа.

Дівчина Тараса Цимбалюка відпочиває в Домінікані

Нині дівчина відпочиває у Домініканській Республіці, тож щодня постить світлини на тлі моря та пальм із Гаїті. Певно, Світлана не весь час проводить на пляжі, хоча засмага у неї доволі пристойна. Та оскільки щодня хизується обновками – купальниками та сукнями – виходить, ще й виділяє час на шопінг. Готочкіна похвалилася:

“Не змогла не похизуватися новим купальником”.

Світлина в чорному купальнику викликала справжній ажіотаж на сторінці білявки в Інстаграмі. Відпочивальницю закидали коментами типу “вау”:

“Це що за соковитий фруктик?!”

“Вогонь! Викликайте МНС!”

“Тихіше, baby!”

І все в такому ж дусі. Легку брендовану пляжну сукню з асиметричним низом Світлана придбала зі знижкою. Продемонструвала її просто на пляжі, як і годиться. Й відразу в очах підписників Інстаграм-акаунту перетворилася на “русалоньку”, “космічну”, “шикарну”.

Дівчина Тараса Цимбалюка відпочиває в Домінікані

Світлана з Тарасом разом уже понад рік, хоча ставати на весільний рушник поки не поспішають. Перед знайомством із Готочкіною у мережі Цимбалюк пережив розлучення з Тіною Антоненко. Шлюб із дизайнеркою тривав усього рік.

Дівчина Тараса Цимбалюка відпочиває в Домінікані

Напевно, обпікшись на молоці, актор вирішив дмухати й на воду. Вони зі Світланою навіть не живуть разом. Просто у вільну хвилину зустрічаються, насолоджуючись товариством одне одного.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.