Аліна Гросу розповіла про відносини з колишнім чоловіком, який її покинув заради іншої: “Я не конфліктна”

Співачка Аліна Гросу розповіла про свої відносини з колишнім чоловіком Олександром Комковим, який покинув її заради іншої жінки. Чоловік зрадив їй через кілька місяців після весілля.

28-річна співачка Аліна Гросу вийшла заміж у 2019 році за молодого російського бізнесмена Олександра Комкова. Вони зіграли розкішне весілля у справжньому замку в Італії з купою зіркових гостей. Та дороге і пишне весілля не стало запорукою міцного шлюбу. Вже через кілька місяців стало відомо, що молодята розлучилися. Деякий час Гросу намагалася приховувати це та все ж, через деякий час зважилася відкрито розповісти про причину розлучення.

Що стало з наймолодшою співачкою України Аліною Гросу, якій розбили серце
Аліна Гросу розповіла про відносини з колишнім чоловіком, який її покинув заради іншої

Виявилося, Олександр зрадив Аліні з іншою жінкою, яка набагато старша за нього та багатша. Співачка зізналася, що Комков лише на словах був бізнесменом, а насправді виявився альфонсом. Коли чоловік знайшов багатшу жінку за Гросу, то не упустив можливість і почав з нею крутити роман. Гросу зізнається, що мріяла про довгий та щасливий шлюб і дуже засмучена, що так трапилося.

Нещодавно, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, Гросу розповіла, чи спілкується зі своїм колишнім. Співачка зізналася, що зазвичай зі всіма хлопцями розходиться мирно та ось з Комковим вона не підтримує жодного зв’язку після розлучення.

Аліна Гросу розповіла, чи спілкується з колишнім чоловіком-росіянином
Аліна Гросу розповіла, чи спілкується з колишнім чоловіком-росіянином

Якщо ви питаєте про мого колишнього чоловіка, то ми не спілкуємось років 3-4. А взагалі, я абсолютно не конфліктна людина. Я з усіма завжди прощаюсь дуже мило і залишаюсь в дружніх стосунках. Тому можу спілкуватися без якихось підводних камінчиків, мені це легко дається.

, – запевнила Гросу.

Нагадаємо, після розлучення з Комковим, Гросу почала відносини з російським актором Романом Полянським. Вони були разом близько двох років та після початку повномасштабної війни в Україні пара розійшлася. Гросу ніяк не коментує причини розставання з російським актором Полянським.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.