Ані Лорак з щемом пригадала своє дитинство й молодість в Україні та здивувала всіх зізнаннями: “Я повернусь”

Колись ця українська співачка мала численну армію поціновувачів та шанувальників в Україні за вокальний хист та вроду. Вона могла стати справжньою поп-дівою у рідній країні, але обрала інший шлях.

Зробивши так, вона стала навіки зрадницею свого народу.

За це українці постійно піддають Ані Лорак хейту та нищівній критиці, бо не просто розчаровані її поведінкою та громадянською позицією, а вважають співачку позором нації.

Та, здається її це мало бентежить, бо гроші, які їй платять за це затьмарюють не тільки розум, а й совість.

“Я повернусь!”

Виступаючи на сцені для тих, хто прийшов на її батьківщину з агресією, Лорак не знаходить у собі мужності та порядності відмовитися від таких заробітків. Можливо це навіть їй подобається, бо вона у захваті коментує своє життя та творчість на теренах країни-агресорки. Мало того, судячи з її публікацій відеороликів та коментарів до них, співачка чи то мріє, чи то погрожує, заявляючи, що ще повернеться в Україну.

Принаймні таке однозначне враження склалося у користувачів після того, як подивилися  нещодавній ролик, в якому вона зібрала свої фото у різні періоди життя та творчості: від маленького українського дівчати та тієї, що була на початку кар’єри до теперішньої виконавиці. Цей ролик супроводжує пісня у її виконанні “Я повернусь”. Ці два слова вона написала й у коментарі. А ще прийнялася хизуватися своїми досягненнями та захотіла “розповісти про те, що дійсно приносить результати на шляху до мрії”.

Звісно, що українців щемливість ролика та відчутна ностальгія зовсім не розчулили. Не захотіли вони й чути, про яку мрію вона каже, бо самі здогадуються, як і про те, що їй принесло результати.

“Істота, без роду племені. Без рідної землі, без совісті й честі”,- пише один користувач.

“Ділитися чим? Тим як зраджувати свою Батьківщину, як стелитися заради рубля. Залиш собі свою ганьбу”,- з гнівом вигукує інший.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.