Дружина Остапчука Катя Полтавська відкрила салон краси: яка у зірки посада та обовʼязки на новому місці?

23-річна Катерина Полтавська розповіла про свої емоції від першого робочого дня. Блогерка поділилась, які обов'язки вона має у власній студії краси.

23-річна блогерка та дружина телеведучого Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, поділилася своїми враженнями від першого дня роботи у власному салоні. Протягом останніх кількох місяців вона демонструвала своїм підписникам в Instagram підготовку до відкриття студії масажу та лазерної епіляції.

Процес підготовки тривав декілька місяців, під час якого Катерина показувала, як готується до старту свого власного бізнесу. Урочистий момент настав 20 січня, коли бізнес-леді відкрила двері салону в Києві.

Дружина Остапчука Катя Полтавська відкрила салон краси
Дружина Остапчука Катя Полтавська відкрила салон краси

У свій перший робочий день блогерка порадувала публіку стильним образом та відмінним настроєм. Вона вибрала елегантний чорний костюм та високі чобітки, показавши кілька своїх фото підписникам. Також у Катерини з’явилось нове гасло, яке звучить так:

“Слабоумство і відвага”.

У stories Катерина відповіла на питання своїх шанувальників, розкривши деякі подробиці щодо нової професії. Вона коротко описала свої обов’язки й додала, що на перший день роботи прийшлося виконувати різні завдання, включаючи прибирання, приготування чаю та годування дітей клієнтів.

Дружина Остапчука Катя Полтавська відкрила салон краси
Дружина Остапчука Катя Полтавська відкрила салон краси

До слова, чоловік Катерини, Володимир Остапчук, підтримав дружину у її початку кар’єри та допомагав протягом тривалої підготовки до відкриття салону.

Нагадаємо, що раніше дівчина розповідала про бажання знайти себе у справі, яка б принесла задоволення. Після року пошуку в різних напрямках, Катерина вирішила, що її покликання у створенні власного бізнесу, де вона матиме змогу реалізувати свої ідеї. Також вона додала, що спілкується з людьми, які вже мають свої власні бізнеси, тому дівчина розуміє труднощі та нюанси підприємництва.

Популярне

Схожі статті

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!