23-річна дружина Остапчука Полтавська розповіла, коли планує поповнення і назвала імена майбутніх дітей

Молода дружина Остапчука Катя Полтавська мріє народити телеведучому мінімум двох дітей. Дівчина вже навіть обрала імена для майбутніх спадкоємців.

Катя Полтавська – третя дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука. Дівчині 23 роки, вона журналістка та за освітою не працює. Зараз Катя займається власним бізнесом – салоном масажу та лазерної епіляції у Києві, а також активно веде Інстаграм-блог, де розповідає подробиці про своє особисте життя.

Нещодавно, відповідаючи на питання підписників, Катя розповіла, коли планує народжувати дітей. Дівчина відповіла у звичній для себе манері і зі сарказмом заявила, що як тільки вона народить, всі про це дізнаються.

На наступний день після того, як ви перепишете на мене своє майно

, – з сарказмом відповіла Катя на питання про народження дітей.

Дівчат, коли в мене буде дитина, ви побачите. Теона чи Тимофій будуть відпрацьовувати інстаграм мами на всі сто. Жартую.

, – додала Полтавська.

Третя дружина Остапчука заговорила про материнство і назвала імена майбутніх дітей
Третя дружина Остапчука заговорила про материнство і назвала імена майбутніх дітей

Ще раніше дівчина зізнавалася, що мріє народити мінімум двох дітей, адже хоче мати велику родину. Катя вже обрала імена для майбутніх сина і доньки і не буде довго зволікати з поповненням.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук почали зустрічатись восени минулого року
Третя дружина Остапчука заговорила про материнство і назвала імена майбутніх дітей

Варто відзначити, що Володимир Остапчук вже являється батьком двох дітей. Він має сина Евана та доньку Емілію від першого шлюбу з Оленою Войченко. Зараз діти разом з мамою живуть у Канаді, а зірковий батько майже не бачиться з сином та донькою.

Нагадаємо, на днях дружина Остапчука Катя Полтавська відкрила салон масажу та лазерної епіляції у Києві. Дівчина зізналася, що їй стало сумно не працювати, а працювати на когось вона не хоче. Тому, за допомогою фінансів чоловіка, Катя вирішила відкрити власний бізнес. Полтавська підкреслила, що оформила салон саме на себе, а не на чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.