36-річна Настя Приходько показала, як виглядає в реальному житті: “Втомлений погляд та міс “Набряк 2024”

Настя Приходько показалася перед підписниками Інстаграму без прикрас і будь-яких фільтрів. Шокувавши зовнішнім виглядом, співачка пояснила, що до такого стану її довела війна.

Повномасштабне вторгнення негативно відобразилося на всіх українцях. Не стали виключенням і зірки. Та якщо одні користуються фільтрами й накладають на обличчя тонни косметики, щоб приховати змучене обличчя, Настя Приходько вирішила не приховувати правди.

Настя Приходько показалася фанам без фільтрів

Анастасія виклала у своєму Інстаграмі свіжу світлину, показавши, якою є змученою. Постійне нервове навантаження не минуло дарма. Тіло співачки вкрилося набряками та синцями.

Дивлячись на своє втомлене обличчя, знаменитість схарактеризувала себе як “міс Набряк 2024”. За останні 2 роки Настя раптово здобула погану звичку – постійно кусає нижню губу. Приходько переймається, що колись просто зжує її:

“Я такого ніколи не робила, а тепер постійно ходжу і чіпаю її”.

Настя Приходько показалася фанам без фільтрів

Та звертатися по допомогу до психолога Настя поки не збирається. Певна, що спроможна дати раду своєму стану. До антидепресантів та заспокійливих препаратів руки в артистки поки не дійшли. Приходько навіть не бажає заварювати собі заспокійливий чай:

“Я сильна, і я впораюся! Просто треба вистояти”.

Під час одного з масованих обстрілів росіян Настя перебувала у середмісті. Довелося терміново ховатися до метро. Але бухкало так, що навіть під землею двиготіли стіни. Від таких стресів хто завгодно втратить нервову рівновагу.

Та Приходько ніколи не пасувала перед труднощами й певна – зможе здолати всі негаразди й знову навчиться радіти життю. Чекаємо, коли зірка вийде зі стану депресії.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.