Ольга Фреймут привела рідну людину в шоу-бізнес і одразу втратила: “Сьогодні його не стало”

Ольга Фреймут сповістила сумну новину про смерть рідної людини — дідуся Миколи, який нещодавно брав участь у фотосесії головного фото для книги "Бойківське весілля".

Українська телеведуча, журналістка та письменниця Ольга Фреймут поділилася сумною новиною про смерть свого рідного дідуся, якого дуже любила. У своєму Instagram вона показала зворушливе спільне фото з чоловіком, на якому вони позують для одного з відомих глянцевих журналів, одягнені в автентичному стилі.

Дідусь Микола пішов із життя 30 січня у віці орієнтовно 95 років. Хоча про причину нещастя Ольга не розголошує, ймовірно, це була природна смерть через поважний вік.

Ця втрата стала особливо важкою для знаменитості, адже дідусь був для неї близькою людиною, яку вона дуже поважала. Недавно чоловік взяв участь у фотосесії головного знімку для нової книги, яка повинна опублікуватися у власному видавництві Ольги Фреймут.

Телеведуча запросила свого рідного дідуся взяти участь у цій зйомці й поділилась фото, на яких він позує у національному гуцульському костюмі. Цю фотосесію вирішили зробити у Львові. Над образом дідуся Миколи працював стиліст, який створював костюми для героїв серіалу “Кріпосна”. Телеведуча хотіла відтворити атмосферу тих часів, тому і запросила саме Антоніну Белінську — професіонала своєї справи.

Ольга Фреймут привела рідну людину в шоу-бізнес і одразу втратила
Ольга Фреймут привела рідну людину в шоу-бізнес і одразу втратила

Також про зовнішній вигляд дідуся подбали візажисти, які підкреслили виразні риси обличчя чоловіка. Автором знімків була фотограф Соня Плакидюк, яка стала відомою після проекту “Супермодель по-українськи”. Ольга відкрито розповіла, що дідусь був здивований процесом підготовки до зйомки, адже йому наносили грим.

Проте всього кілька днів після фотосесії телеведуча повідомила про нещастя, яке трапилося у її сім’ї. Підписники Ольги висловлюють співчуття під публікацією, на якій ведуча позує з рідним дідусем.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.